Internet Download Manager 6.02 -2 Beta Katılımsız Kurulum
-

uzun açıklamaya gerek yok .. :) | En iyi indirme yöneticilerinden biri .tek tıkta yükleniyor .
katılımsız program isteğiniz olursa geniş WPİ arşivim var. Modifiye xp yapacak olan olursa üşenmeden yarımcı olur uplarım :)
link : http://hotfile.com/dl/68596648/c4c23c6/nternet_Download_Manger_6.02_bulid_2_beta_-_Amd-x.rar.html
edit : katılımsız kurulum hakkında : Katılımsız kurulum program tamemen kullanıcı arabiriminden uzaklaştırılmış yüklerken can sıkan next next I agree menü ve butonları iptal edilmiş hızlı basit kurulumdur.
-
beta beleş mi yoksa crack/serial mi var bunda
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
bir tahribat üyesi böyle soru sormamalı,neyse katılımsız sen exe'ye tıklıyorsun program kurulmuş oluyo,serial ve crack istemeden full oluyo :)--- prg. için teşekkür arşive şutladım bile -
aliyk bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
bir tahribat üyesi böyle soru sormamalı,neyse katılımsız sen exe'ye tıklıyorsun program kurulmuş oluyo,serial ve crack istemeden full oluyo :)--- prg. için teşekkür arşive şutladım bile
-----------------------------rica ederim hocam :) katılımsız program açıklaması düşseydim keşke ..
Tek tıkta yüklüyor hocam seriali programa entrengeli Regedit dosyası mevcuttur. sen uğraşmıyorsun sadece programı açıp kullanmak kalıyor :) -
senin y****ğını yerim hocam eyw. saol
-
eyw :D | abartma la o kadar :D
-
5.18'den bi farkı var mı ?
hız konusunda etki eder mi :| (sanmıyorum ama)
-
saol hacı bende aldım ,)
-
Kreyzi bunu yazdı:
5.18'den bi farkı var mı ?
hız konusunda etki eder mi :| (sanmıyorum ama)
-----------------------------hız konusunda pek etki ettiğini zannetmem hocam ama güncel :)
-
iyi oldu vala saolasın.
-
You reached your hourly traffic limit. dedi ipnemsi site, şunu indirmelik ödünc acc verebilecek varmıııııı