Internet Download Manager 6.02 -2 Beta Katılımsız Kurulum
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------aliyk bunu yazdı:
-----------------------------
Daft bunu yazdı:
beta beleş mi yoksa crack/serial mi var bunda
bir tahribat üyesi böyle soru sormamalı,neyse katılımsız sen exe'ye tıklıyorsun program kurulmuş oluyo,serial ve crack istemeden full oluyo :)--- prg. için teşekkür arşive şutladım bile
-----------------------------rica ederim hocam :) katılımsız program açıklaması düşseydim keşke ..
Tek tıkta yüklüyor hocam seriali programa entrengeli Regedit dosyası mevcuttur. sen uğraşmıyorsun sadece programı açıp kullanmak kalıyor :)
sorduğum soruyu anlamadan cevap veriyorsunuz...
beta sürümü beleş mi yoksa ücretli mi demek istemiştim....... -
Daft bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------aliyk bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
beta beleş mi yoksa crack/serial mi var bunda
bir tahribat üyesi böyle soru sormamalı,neyse katılımsız sen exe'ye tıklıyorsun program kurulmuş oluyo,serial ve crack istemeden full oluyo :)--- prg. için teşekkür arşive şutladım bile
-----------------------------rica ederim hocam :) katılımsız program açıklaması düşseydim keşke ..
Tek tıkta yüklüyor hocam seriali programa entrengeli Regedit dosyası mevcuttur. sen uğraşmıyorsun sadece programı açıp kullanmak kalıyor :)
sorduğum soruyu anlamadan cevap veriyorsunuz...
beta sürümü beleş mi yoksa ücretli mi demek istemiştim.......
beta sürüm diye googleye sorabilirsin ilk deneme sürüm yani hatalı hatasız ücretsiz -
bu programın ayarları içinde mevcut olan tanımlı maksimum eş zamanlı bağlantı sayısını 16 dan daha fazla yapabileceğimiz bir yöntem varmı?

-
sorun çıkan arkadaşlara anlam vermiyorum windows'ta cmd'niz mi yok herneyse orjinal linki veriyorum bir daha deneyin :)
katılımsızı cmd' üzerinden işliyor nede olsa .
@mobydick64eş zamanlı bağlantıyı arttıramazsın hocam :| -
ne sorunu aslan parçası resmen :) tek sorunum var o da ayarlarla ilgili videoların sol üstünde videoyu indir çıkması için nereden yapıoduk ayarı deyın ben razı oldum paylaşımdan :P
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------ne sorunu aslan parçası resmen :) tek sorunum var o da ayarlarla ilgili videoların sol üstünde videoyu indir çıkması için nereden yapıoduk ayarı deyın ben razı oldum paylaşımdan :P
-----------------------------hoca direk seçeneklere çıktığında tarayıcılarla ilişkilendirme olayı var
oradan tarayıcını seç yanlız chrome yemiyor en sağlamı ie'dir video işlerini oradan indirirsin
eğer özel bi ayar yapmadıysan yada oynamadıysan ie'de direk tanımlı olması lazım yani video'yu ie'den açınca direk çıkması lazım
ayrıca daft farklı bişi diyor
bu beta yani ücretsiz mi (beta'nın ücretsiz olduğunu biliyor onun için soruyor zaten)
yoksa cracklı full sürüm mü demek istiyor