İnternet Download Manager Sorunu ?
-
arkadaşlar internet download manager de indirdiğim dosyaları bi klasöre atmıştım sonradanda o klasörü elim kırık olduğu içi,n sürükleyip bi yere attım ama attım yerden de sildim şimdi ne ger. dönüşüm kutusunda nede eski managerin klasöründe hiç bi rar dosyası vs.. kalmamış o klasörü nasıl geri getirebilirim??
-
elim kırık onamı yanıyım yoksa indirdiklerim gitti onamı yanıyım :S:S:S bi yardım edin lütfen :S
-
Programı kaldır bi daha kur :)
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Programı kaldır bi daha kur :)
-----------------------------olurmu ki hojam ??
-
Pandora recovery işini görür hojam
-
ByALeX bunu yazdı:
Pandora recovery işini görür hojam
bunu nasıl kullanıcaz :S -
zannetmiyorum ama parça parça indirip birleştirdiği için programın geçici klasörüne bak belki bulursun.
C:\Documents and Settings\........\Application Data\IDM\
''....'' yere windows kullaıcı adını yaz bi bak bakalım.
-
çok teşekkür ediyorum hallettim program işime yaradı
-
pff şarkıların isimleri karıştı ayna dior ordan suumer çalıo ya ne yapıucam ben o parçaları tekrar nasıl bulucam :S:S:S
-
Kotasız kullanıyorsan birkaç gün gecikmeli olarak tekrar edinebilirsin hepsini ama kotalıysan işin zor. Umarım bundan sonra indirdiklerini orda bırakmazsın da düzenli bi yerlere atarsın :)
-
pesimist_98 bunu yazdı:
pff şarkıların isimleri karıştı ayna dior ordan suumer çalıo ya ne yapıucam ben o parçaları tekrar nasıl bulucam :S:S:S
Evet recovery yapılırken bazı dosyalar bozuk dönebiliyor. Özellikle ses ve resim dosyaları... Peki hepsi mi bozuk olarak döndü?
Toplam Hit: 1879 Toplam Mesaj: 15