İnternet Download Manager Sorunu ?
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Kotasız kullanıyorsan birkaç gün gecikmeli olarak tekrar edinebilirsin hepsini ama kotalıysan işin zor. Umarım bundan sonra indirdiklerini orda bırakmazsın da düzenli bi yerlere atarsın :)
dostum kotalıyım ya hem onları rapidden indirmiştim bulmam zor o parçaları orda bırakmayla ilgisi yokki pff .S elim kırık yanlıuşlıkla salladım bok war sanki bi kıza sinirlenip duwara yumruk atıon -
ByALeX bunu yazdı:
pesimist_98 bunu yazdı:
pff şarkıların isimleri karıştı ayna dior ordan suumer çalıo ya ne yapıucam ben o parçaları tekrar nasıl bulucam :S:S:S
Evet recovery yapılırken bazı dosyalar bozuk dönebiliyor. Özellikle ses ve resim dosyaları... Peki hepsi mi bozuk olarak döndü?
evet dostum ya ayna diorum ordan teror çalıo :S -
pesimist_98 bunu yazdı:
ByALeX bunu yazdı:
pesimist_98 bunu yazdı:
pff şarkıların isimleri karıştı ayna dior ordan suumer çalıo ya ne yapıucam ben o parçaları tekrar nasıl bulucam :S:S:S
Evet recovery yapılırken bazı dosyalar bozuk dönebiliyor. Özellikle ses ve resim dosyaları... Peki hepsi mi bozuk olarak döndü?
evet dostum ya ayna diorum ordan teror çalıo :S
Yapacak birşey yok ozaman, tabi sen yinede baska bir recovery programını deneyebilirsin. -
http://rapidshare.com/files/82920307/Yeni_Klasoer.rar.html
bırde buradakı programları dene bunlarda kurtarma programı! Easy reco. yu kullandım ıse yaryabılıyor otekılerı denemedım...
Toplam Hit: 1877 Toplam Mesaj: 15