folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Internet Explorer 7 Beta 3 Karşınızda...

Internet Explorer 7 Beta 3 Karşınızda...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Daha güzel, daha 3B

Yeni Internet Explorer da, XP'nin devamı Windows Vista'nın grafiksel ziyafetinden payını almış. Daha modern görünüm, iyi animasyonlar ve daha saydam görüntülerle, Microsoft Apple Mac'a ciddi rakip olacağını gösterdi

Daha rahat sörf

Microsoft, Explorer 7'yi sörfü daha rahat hale getirecek 7 önemli özelliğiyle birlikte sunuyor. Sekmeler, Eklenti yöneticisi, RSS desteği gibi özellikler her ne kadar diğer tarayıcılarda artık standart halini aldıysa da, Internet Explorer da bu özelliklerle ilk kez karşılaşıyoruz.

Peki ya güvenlik?

Internet Explorer 7, internet üzerinde dolaşırken karşılaşabileceğiniz tüm tehlikelere karşı önlemini almış. Bunlardan en önemlisi, ülkemizde de kullanıcıların başını çok ağrıtan phishing denilen ve özellikle bankaların internet sitelerinin taklit ederek, kullanıcıların bilgilerini öğrenmeye yönelik hazırlanmış siteleri göstermemesi. Öte yandan Windows Defender BETA 2'yle entegre olabilen Internet Explorer 7, web üzerinden gelebilecek diğer spyware veya virüslere karşı da güvenliği en üst düzeyde sağlıyor.

BETA 3?

İkinci betası bile bize süpriz olan Internet Explorer 7, 3. betasında, uyumluluk, kullanıcı arabirimi ve güvenlik üzerindeki rötüşlarını arttırmış.

RSS'leri artık otomatik olarak güncellemeye alabileceğiniz gibi, e-posta butonu geri gelmiş. Kullanıcıların bildirdikleri sitelerle ilgili sorunların üstünden geçilmiş ve uyumluluk arttırılmış. Ayrıca Haziran ayındaki güvenlik sorunları da yeni sürüme eklenmiş.

Beta 3'ü kurabilmek için yine Service Pack 2 gerekmekte.

İndirmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz

Internet Explorer 7 Beta 3 (XP SP2) için
    http://download.microsoft.com/download/7/8/3/783fb2b5-bfaf-4712-8557-952af02b1b8d/IE7BETA3-WindowsXP-x86-enu.exe

Internet Explorer 7 Beta 3 Windows XP (64 bit) ve Windows 2003 (64 bit) için:

http://download.microsoft.com/download/d/3/e/d3e402f4-6888-4c2c-af62-171d7b4e751c/IE7BETA3-WindowsServer2003-x64-enu.exe

Internet Explorer 7 Beta 3 Windows 2003 SP1:
    http://download.microsoft.com/download/c/c/5/cc5f5d64-87e5-456f-a021-4b62637b732b/IE7BETA3-WindowsServer2003-x86-enu.exe

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    korsan xp ye kurulumu nasıl olcak?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    onun bi prosu var bende vardı ama bulamıuom şimdi windows media player 11 ide öle kurmuştum orjinal xp keyi verio güncelliosun ertan uyansın cvp yazar zatenstifler kardeş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    Internet Explorer 7, internet üzerinde dolaşırken karşılaşabileceğiniz tüm tehlikelere karşı önlemini almış. Bunlardan en önemlisi, ülkemizde de kullanıcıların başını çok ağrıtan phishing denilen ve özellikle bankaların internet sitelerinin taklit ederek, kullanıcıların bilgilerini öğrenmeye yönelik hazırlanmış siteleri göstermemesi. Öte yandan Windows Defender BETA 2"yle entegre olabilen Internet Explorer 7, web üzerinden gelebilecek diğer spyware veya virüslere karşı da güvenliği en üst düzeyde sağlıyor.

En büyük sorunu explorer ın phishing vs..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    dai korsan kullanıyoruz amk olmuyo bi türlü....Bi çare bulalım buna yoksa çoğumuz kullanamicak :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    indirmeden yorum yapmayın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    linkleri kontrol edermisin

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Linkler sağlam :)

Ama şu korsan windowsa bi çözüm bulalım...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ben bu telekomun amk hiçbi siteyi acamıyorum ya

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keshkesh
    keshkesh's avatar
    Erkek
    arkadaşlar eski iecustom.dll çalışıyormuş

old iecustom.dll patch still works

http://rapidshare.de/files/11433082/iecustom.rar.html

...:::It Is BeGiNNiNG oF ThE eNd:::...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    şu korsan windowsa bi çözüm bulalım artık :) kuramıyoruz amk :)

Toplam Hit: 1957 Toplam Mesaj: 13