İnternet Explorer Da Sadece Bi Sayfayı Açmıyo Yardım Lütfen Kafayi Yiyeceğim
-
ya beyler geberecem en sonunda kendi sitemi açamıyorum..
bağlantı aldım eve xp kurludu o zaman açılıyordu format atmak zorunda kaldım yine kurdum xp yii deniyoum deniyorum açmıyoo herkes açıyo bi ben açamıyorum sadece bu siteyi açamıyorum ama diğer bütün siteler giryo kendi sitemin FTP. sinede giriyoo ama ana sayfaya girmiyoo karşıdan yükleme yavaş felan diyo ayak bacak yapıyoo internet eEX. ayarlarını da yaptım güvenlği düşürdüm ISS 2 3 de denedim ama olmuyoo diğer tarayıcıları denedim 3 tane tarayıcı ama olmadı yardım lütfen windows me yi kurdum yine aynı ya ne yapmam lazım yardım edin lütfen kafayı sıyıracağım... 2 gündür deniyorum ama olmuyo bilgisayarnda a.q koydum bu arada delirdi....
ne olur bi fikir verin camdan atın deseniz bile razıyım a.q ... -
Enteresan bir durum valla,zaten burda enteresan insanlar var onların sorunuda öyle oluyor :) Hoca yapmışsın yapacğın şeyi sen en iyisi pcni değiştir :D
Şaka şaka hoca,şimdi ne olabilir diye düşünüyorum da tam bulamadım
İenin yamalarını yükle diyeceğim ama diğer tarayıcalarda da açmıyor,o zaman sistem de bir sorun var diyeceğim sistemi değiştirmişsin,büyük ihtimal web sitesinde sorun var hocam,ben biraz daha düşüneyim,belki birşeyler aklıma gelir,gece pek kafam basmazda:D -
firefox kullan
-
siteden banlanmis fln olmayasin ?
-
Hoca adamın kendi sitesi :) hem banlansa bile siteyi görür en azından,ip banlamış olsa bile adam pc yi yeniden kurmuş,çok enteresan bir sorun hakketten
-
Beyler bu ban olay değil sitede 2 admin var ama yok öle bişeyde hem banlansam bilee en azından site açılır üyelik girişi yaparken problem yaşanır site hiç açılmıyooo Firefox u deniyorum şimdi 1 saniye bakam geliyom !The peration time out when attempting to contact www.mycbu.net ! diyoo beyler yine bi sorun var ama bu siteen deil millet çatır çatır giryoo ama bi ben giremiyom yahuu bu İE den felan da değil cooki den olsa kimse giremez a.q çıldıracam bütün browserları deniyorum yok ya banamısn demiyoo vur bitane .... a.q olaya bak yaa ne varsa bizi buluyoo ...
ya anlamadığım şu a.q
ftp.mycbu.net e giriyo ama sitesine girmiyo ne boktan bi iş yahuu ...
Ben kafama göre at koşturaım bari bi format daha atayım bakalım ne olacak.............
yada bi şey soracam bu bağlandıra bi sorun olmasın dağatıcı var binanın altında bi abide duruyo 8 kişiye gidiyoo valla Eternet le bağlıyım onlara (allah kahretmesin ) burda bi problem olurmu yok ya olmaz her halde çünkü format atadan önce açılıyoduuu ben ne yapacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yardım lütfen bi format çekmeden önce yardım ... -
sen bi dns cache'i temizlemeyi denesen?
"başlat/çalıştır"a "cmd" yaz..
ardından "ipconfig /flushdns" yazıp enterla..
dns çözme ön belleği başarıyla temizlendi fln dicek sonra bida siteye girmeyi dene -
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=22851
al şunu oku burda mutlaka sorununu çözersin -
dj alper verdigin linkteki ssl ile ilgili sorunlar icin. cozum olurmu bilmem ama.
arkadasinki ssl li oldugunu sanmiyorum
sitende ne gibi nesneler yuklu, flash ? java ?
kendine javanin son surumunu yukleyip dene.
birde direk index degilde diger sayfalarini acmaya calis bakalim onlari aciyormu.
---
nasil bir yapi var. bulundugun ortamda bir network veya bir domain yapisi varmi ?
domain yapisi varsa cikmaya calistigin adres buyuk ihtimalle senin domainin ismi ile ayni oldugu icin cikamiyor olabilirsin.
uzatmiyayim sen biraz bulundugun ortami anlat. network? domain ? hicbiri ? -
underzero
yavrum canım kardeşim forum başlığına bakma içeriğine bak komple expolorer ı sıfırlatıyorum adama en son okumadan yazma bi oku bi zahmet et bakalım ne yazıyo benim sorunum ssl değildi ama mikrofot destek uzmanı verdi bu adrersi -
aga flash felan yüklü değil bilidiğimz phpbb sitesi dorum sadece ftp sini açıyoo ama kendisini açıyoo
www.mycbu.net i ben www.fawori.net e yönlendirdim öyleydi yani ben her ikisinede tıklasam olmuyoo cookkiiee sorunu olabilirmi acaba ...
Toplam Hit: 4156 Toplam Mesaj: 16