folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder İnternet Explorer Da Sadece Bi Sayfayı Açmıyo Yardım Lütfen Kafayi Yiyeceğim

İnternet Explorer Da Sadece Bi Sayfayı Açmıyo Yardım Lütfen Kafayi Yiyeceğim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sistemi yeniden kurdum diyorsun sorun ondan olacağını sanmıyorum hoca,olmazsa tüm cookileri sil
    Ya bu arada açmıyor diyorsun ya,nasıl bir açmama bu,yani site mi tam olarak görünmüyor,eksik falan mı yoksa sayfa görüntülenmiyor gibi bişey mi var,ya da daha başka??

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    Blader yok hiç açılmıyor yükleme sekmesinde 2 ye kadar geliyoo ama sonrasında beni
    http://auto.search.msn.com/response.asp?MT=www.mycbu.net&srch=3&prov=&utf8

bu sayfaya yönlendiriyor... yani java felan da yüklü değil cokii olamaz çünkü siteye hiç giremiyorum bile bütün browserları denedim yok aga banamısın demiyo bi google brawserı firefox da kerşılık gelimiyor diye bi şey yazıyoo ama milelt çatır çatır açıyoo siteyi sistemde nasıl bi sorun olacakki buarada ana makinadan denedim ana makinada siteyi açamıyor .....(dağıtıcı olan makina )
    bilmiyorum artık ne yapacağım yaa sırf bilgisayarı üniversiteye getirdim bu yüüzden ama olmuyo hayırlısı böyleymiş demek ....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bir iframe yap içine salla yav öyle açar explorerir kandır :D:D:D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    kardeş siten senin localhostunda açılıyomu. ?
    açılmıyosa önce kendi bilgisayuarında çalıştırmaya çalış. aklıma
    gelen en iyi çözüm bu

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    ben direk internette disgn ettim yani hazır sonuçda :)) neyse beyler updateleride yaptım tıklıyorum ama bu çıkıyo bu seferde http:///?%20www.mycbu.net bu oluyooo mikecem yaaaa....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 4158 Toplam Mesaj: 16