İnternet Explorerin Fişi Çekiliyormuş
-
sadece başlık bile yeterli aslında (: linkte herşeyi açıklamışlar. zaten benim için internet explorer üvey evlat gibiydi (: chrome, firefoxa rakip edge diye bişey çıkarmışlar ama indirdimmi kullandımmı hiç hatırlamıyorum. ben ne kadar pis işim varsa ve +18 işlerimde internet exploreri kullanırdım (:
https://www.ensonhaber.com/teknoloji/microsoft-internet-explorerin-fisini-cekiyor
-
şimdi +18 için ne kullanıyorsun ajan :D
-
Chrome : tüm isler
Yandex : ikinci hesaplar
Firefox: çakma hesaplar
Opera: full adult
-
DevilKingtr bunu yazdı
aklınıza ne geliyorsa o başka ne olacak :D daha fazla konuşmayım muhabbet uzamasın under. amcaya iş çıkarmayalım :D
@kaan
çok güzel özetlemiş (: ben bi operada geçmişi hatırlama şeysi varmı bilmiyom ama vardır heralde malum adult muhabbetine, gerisi dediği gibi (;
-
Dvr cihazlaeının arayüzüne nasıl girecez kullanılamaz hale mi getiriliyor
-
yunusdogan bunu yazdı
Dvr cihazlaeının arayüzüne nasıl girecez kullanılamaz hale mi getiriliyor
dvr cihazları için ie mi şart? öyleyse eğer edge muhabbeti işini görür heralde.
-
bugüne kadar kullandığım en kullanışlı browser Brave.
-
DevilKingtr bunu yazdı

-
aga, bu aq internet explorer'ın her sene fişi çekiliyor.. ben anlamadım her sene aynı haberi görüyoruz. Sonra spartan çıktı, edge çıktı bilmem ne çıktı. Fişini çekeceklerse çeksinler amk şeyinin bıktık lan
-
DrKeworks bunu yazdı
aga, bu aq internet explorer'ın her sene fişi çekiliyor.. ben anlamadım her sene aynı haberi görüyoruz. Sonra spartan çıktı, edge çıktı bilmem ne çıktı. Fişini çekeceklerse çeksinler amk şeyinin bıktık lan
hahahaha
-
Bir ton alternatifi çıkmışken ister fişi çeksin ister devam etsin çokda fifi.