İnternet Explorerin Fişi Çekiliyormuş
-
ajan1111 bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Dvr cihazlaeının arayüzüne nasıl girecez kullanılamaz hale mi getiriliyor
dvr cihazları için ie mi şart? öyleyse eğer edge muhabbeti işini görür heralde.
Evet ie şart.. edge denen dalga chrome un aynısı sadece logo farklı
-
yunusdogan bunu yazdıajan1111 bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
dvr cihazları için ie mi şart? öyleyse eğer edge muhabbeti işini görür heralde.
Evet ie şart.. edge denen dalga chrome un aynısı sadece logo farklı
Silverlight kullanıyorsun sanırım.
IE daha fazla update almayacaktır ama açılmaması için bir sebep yok. İlerleyen Windows sürümlerinde desteklenmeyebilir, sertifika hataları yüzünden webte gezinemeyebilirsin falan filan, o kadar yani...
-
watervay bunu yazdı
Bir ton alternatifi çıkmışken ister fişi çeksin ister devam etsin çokda fifi.
Herkes için öyle değil maalesef.. son 1 senedir ie 'e bağımlı uygulamaları convert ediyoruz..
Bakın şuraya yazıyorum çoğu devlet kurumunun üniversitelerin filan umurlarında olduğunu sanmıyorum ama flash çalışmaz hale gelince baya bi yer ayvayı yemişti bi çok kurum görürsünüz iş göremez hale gelecek.
zeybekustasi tarafından 20/Ara/22 01:25 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıwatervay bunu yazdı
Bir ton alternatifi çıkmışken ister fişi çeksin ister devam etsin çokda fifi.
Herkes için öyle değil maalesef.. son 1 senedir ie 'e bağımlı uygulamaları convert ediyoruz..
Bakın şuraya yazıyorum çoğu devlet kurumunun üniversitelerin filan umurlarında olduğunu sanmıyorum ama flash çalışmaz hale gelince baya bi yer ayvayı yemişti bi çok kurum görürsünüz iş göremez hale gelecek.
aynı fikirdeyim. İE genellikle devlet kurumları gibi kurumların sistemlerinde çalışıyor, ama ne hikmetse bir türlü hiçbir tarayıcı ie kadar yetenekli olamadı bu konuda. Mesela Google Chrome kullanıcısı dünyadaki en çok kitle olmasına rağmen chrome ie kadar iyi çalışamıyor eklentilerde vs. Bence de birkaç seneye platformlarını yenilemeyen kurumlar ayvayı yer. Ama dijital dönüşüm ofisi bilhassa E-Devlet uygulamasında gerçekten çok iyi, çok yol katettiler tebrik etmek lazım. Sanırım AKP'nin sağlam çalışan tek ofisi, o da zaten dünya kadar parayla oluyor gerçi.
-
yunusdogan bunu yazdı
Edge de explorer modu var ordan girebilirsiniz.
-
x-files bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Edge de explorer modu var ordan girebilirsiniz.
var her girişte eklenti indirttiriyor, kibar olmayacağum abi tam bir yarak gibi :D hayır güvenlik firmalarının da amına koyayım ki adam gibi birşey yapamıyorlar chrome dan falan girelim.