İnternet Forum Çöplüğüne Döndü
-
temporaryinbox.com rulz
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı bende sonuna rapidshare.com ekliyorumda bazı şeyleri bulması zor oluyor. Gidip elin dandik forumuna zorla üye oluyoruz. Sonra şerefsizler maillistleride satıyorlar. Günde 200-300 tane spam geliyor.
-----------------------------Bu işler için ayrı sallama bir mail kullanabilirsin hacı. Benim işime çok yarıyor vallahi. 4598439584395 tane forumda accountum var mecbur. Hepsininde kullanıcı adı, şifre ve mail'i tek :) Bir ara 15 dakikalık mail hesabı açabiliyordun. random bir isim veren bi site vardı bu aktivasyonlar cart curt için; ama şimdi hatırlayamadım ismini. Foxxly vermişti bulayım ipneyi yazarım buraya tekrar.
-
www.10minutemail.com rullz
daaa bugmenot çok hoşuma gitti iyi düşünce valla. ekşi sözlükte ssg nin şifresini bile vermişler yersek tabi :D
onun haricinde qweqwe asdasd rullz kesin işe yarar. bide 123123 hem pass hem id
edit: kurdo dediğin şey bu site işte bunun gibi var bi kaç site bitanesinide üstte arkadaş vermiş. -
Pardon hacı mesajı farklı bi pencerede yazıyordum farketmedim; ama harbiden o tampon mailler çok zekice ve çok işe yarıyor :/
-
nette osursam bi foruma denk geliyo ve her site dediğiniz gibi okumak için ya da linkleri görebilmek için üyelik istior. çoğu zaman bir girdiğim siteye işim bittikten sonra ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum :D adamların dbyi de boşu boşuna kasıyoruz ama onların düşüncesine göre bence oto b*ka kayıt yapılınca üye sayısı artıyo ya biyerleri kabarıyo adamların :D heleki phpBBnin ücretsiz olması bunu daha da beter bir duruma getirdi. alayını silmek lazım internetten...
-
Yahu Benim Forumda Aynını yapıyo.. :D Onları Değiştirsem iyi olacak, Sanırım Kimse Sevmiyo onu, Üyede istemiyom Paylaşan paylaşsın bişiler o zaman. :)
-
Kendi uploadları dahi olmayan linkler için,emeğe saygı saçmalığını kullanan ve bunun için birde üyelik şartı yetmezmiş gibi min 5post zorunluluğu dayatan,tüm forumcu sitelerin allah binbir belasını versin.
-
Antikky bunu yazdı:
Kendi uploadları dahi olmayan linkler için,emeğe saygı saçmalığını kullanan ve bunun için birde üyelik şartı yetmezmiş gibi min 5post zorunluluğu dayatan,tüm forumcu sitelerin allah binbir belasını versin.
+1 repleri unutmayalım. -
demekki tek başıma değilmişim ama ben aştım artık üye olmadan önce her zaman kullandığım üyeliği giriyorum artık çıkıyor daha önce de üye olmuş bulunuyorum çoğu foruma ama bu gidişat hiç hoşuma gitmiyor 98 - 99 yıllarındaki günleri özlemeye başladım direk link ti çoğu şey
-
biz üç arkadaş bunun için güzel bir yol bulduk. üç kullanıcı adından birini deniyorum yüzde 80 giriyorum. hatta ben uzun süredir fantezi yapıyorum sık kullanılanlarda bunlar için boktan siteler oluşturdum oraya ekliyorum. sayısı bayağa fazla olmuş. tahribat için böle bir şey yapalım kullanıcı adı tahribat şifrede 123456 olsun tüm müridler bunu kullansın bundan sonra. vakit kaybetmeyelim.
Toplam Hit: 4165 Toplam Mesaj: 31