folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Forum Çöplüğüne Döndü

İnternet Forum Çöplüğüne Döndü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    valla bendede forum hazır mybb bizimkiler kapıo linkleri ama ben TBT elemanıyım abi yapamam açık tutuyorum hep, adamı zorla foruma üye ettikten sonra ne anlamı kalır yav. söve söve gider herif, ama linkler 60 65 part olmadıkça bizim kendi uploadımız.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

bende gıcık oluyo..

[Mesajın Devamını Görmek İçin Lütfen Üye Olunuz...]

:D

Ahaha yarıldım lan xD tahribata üye olmayanlar bu ne dicek amq xD xD xD :P :D 

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    nazmanya bunu yazdı:

biz üç arkadaş bunun için güzel bir yol bulduk. üç kullanıcı adından birini deniyorum yüzde 80 giriyorum.  hatta ben uzun süredir fantezi yapıyorum sık kullanılanlarda bunlar için boktan siteler oluşturdum oraya ekliyorum. sayısı bayağa fazla olmuş. tahribat için böle bir şey yapalım kullanıcı adı tahribat şifrede 123456 olsun tüm müridler bunu kullansın bundan sonra. vakit kaybetmeyelim.  

aynen arkadaşa  katılıyorum :) herkes tahribat 123456 yapsın 100 kişi böle günde 5 site için acc açarsa bi günde 500 acc eder :) gerisi kolay (H)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    aynı dert bendede var günde 200 tane spam geliyor
    gmail.com üzerinden okuyorum mail@domain.com uzantılı adresimi
    yok spam yağıyor amk

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Bende uğraşıyordum böyle 2 saat üye oalcağım diye sonra bugmenot'ı keşfettim..Firefox'a ekliyor kendisini forumdaki giriş yapma kısmına gelince sağ tıklayıp login with bugmenota tıklıyorsun eğer kendilerinde daha önce kayıtlıysa giriş yapabiliyorsun 2 saat uğraşmadan tavsiye ederim..Zaten biliyorsunuzdur da bilmeyenler için bide açıklamasını buldum=

bazı siteler,forumlar içeriği okuyabilmemiz için üye olmamızı isterler bizden. Şu an aklıma +18 videoları(hemen yanlış anlaşılmasın) izlemek için youtube.com,haberleri detaylı okumak için nytimes.com, filmlere oy verebilmek için imdb.com geldi hemen. Bazı siteler de üye olduğunuz mail adresiyle ilgilenirler , amaçları ortakları olan kuruluşların sürü e-postalarını mail adresimize göndermektir aslında.İşte bu ve benzeri sitelere üye olma rutinin önüne geçmek ve spam maillerden bir nebze olsun korunmak için kurulmuş olan olan bir websitesi var. Bugmenot.com. Burada internetteki bir çok sitenin kullanıcı adı ve şifreleri site ziyaretçileri tarafından paylaşılıyor,oylama sistemi ile bilgilerin doğruluğu da bir şekilde test ediliyor. Bu bilgileri kullanarak sitelere giriş yapabileceğiniz bir firefox plug-in i bile varmış.
    Türk siteleri için de kullanıcı adı ve şifreler mevcut.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bence olum yandan bakmak lazım ne istersen google amcan buluyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    Kendi uploadları dahi olmayan linkler için,emeğe saygı saçmalığını kullanan ve bunun için birde üyelik şartı yetmezmiş gibi min 5post zorunluluğu dayatan,tüm forumcu sitelerin allah binbir belasını versin.

+rep

dün bi konu gördüm. aslen bi blogda adamın kendşi yazdıgı döküman hatta wp eklenti geliştiricisi. 

bizim vbulletinci sen konuyu çaldın tamam. tamam bide üye olalm çalıntı dökümanı okumak için. tamam mesajda yazalık. bsg butonunada tıklayalım.

yahu bide altına not eklemiş bu dökümanı bi yerde yayınlamak için önce benden izin alınız emğe saygı demiş.

böyle emeğe sokim. verdiğn url adamın kendi sitesi. rar şifresi adamın nick'i ne yüzsüzlüktür bu. mesaj diye adama ana bacı kaydım eklentiyi aldım gittim zaten :D

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

100  kadar  forumsitesine bende üyeyim ama en fazla 2-3  kere girmişimdir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    http://urun.gittigidiyor.com/Forum-Sitenizi-Beraber-Yapalim_W0QQidZZ11803272
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ruhastasiTBT bunu yazdı:
    http://urun.gittigidiyor.com/Forum-Sitenizi-Beraber-Yapalim_W0QQidZZ11803272

yuh bea :|

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 4179 Toplam Mesaj: 31