folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Hız Problemi (Cat 5 Kablo)

İnternet Hız Problemi (Cat 5 Kablo)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne saçma bişey ya ethernet kablosunun hızla ne alakası var ya hocalar adamlar telefon kablosu al demişler adama ethernet kablosu değil. 

bu kablodan yani bunun da bi ucu açık olacak ki kutuya bağlasın diğer ucu modeme bağlasın bunun adı da cat 3 kablosu

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

ne saçma bişey ya ethernet kablosunun hızla ne alakası var ya hocalar adamlar telefon kablosu al demişler adama ethernet kablosu değil. 

bu kablodan yani bunun da bi ucu açık olacak ki kutuya bağlasın diğer ucu modeme bağlasın bunun adı da cat 3 kablosu

CAT5 veya CAT6 kabloyu telefon kablosu yerine kullanırsa, birim mesafe başına oluşan gürültü dahada aza ineceğinden sinyal kalitesi çok olmasada artacaktır. Birde eklemesiz tek kablo yaparsa (eski kablo eklemeli ise [1 den fazla ise]) dahada çok kalite yakalayacaktır. Söylenenlerin alakası yok değil! Alakası var.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Cat 5'in Metresini 1,25'den veriyorduk biz hocam.
    Ortalama fiyattır bilgine. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:

olurmu hocam cat6 kablonun metresini geçen ay 50 kuruştan aldım ben, 

bu arada diğer ucu splittera/modeme girecek şekilde çakılacak. ethernet için rj45 çakmasınlar.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:

hoca kablo nasıl kablo bilmiyorum da fiyatı yüksekden pazarlıyorsun,Ortalama 0.38-0.55 gelişi var bana kalitesine göre değişiyor kablonun 0.38 geleni 0.75 ten 0.55 geleni de 1.00 tl den veriyorum perakende ama şu uçları çakması harbiden uğraştırıyor bi kolay yolunu çıkarmadılar gitti, her defasında gına geliyor mavi tren yeşil köye gider diye saymaktan :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

dostum millet bilmeden sallamış . ufak bi incelik var arada şuna dikkat et

cat5 kablo ver bi ucunu çak dersen adama adam gider rc45 jak çakar sonra şey gibi kalırsın eve gelince.

cat5 kablosu ethernet kablosudur. yani ağ için kullanılır. İçinde sekiz tane kablo var. SEn bu kablonun ucuna telefon jakı çaktırcan rc45 ethernet jak ı değil.Çünkü kabloyu telefon hattı için kullanıcaksın ağ için değil. Buna dikkat et. Normal telefon kablosu jakı çaktır...

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

telefon kutusuna gelen fidel cat5 mi imiş bu tedaşın sokaklara 70 lik alimiyum kablo çekipte abonelere 150 lik bakır kablo kullandırdıgına dönmüş.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

çorba olmuş konu ya normal cat5 yani ethernet kablosu alıp ucuna normal telefon kutusundan gelen kablo ucundanmı takılacak :S 

Hayat paylasmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    self
    self's avatar
    Erkek

benim hattım dışarıda ki kutudan eve cat3 kablo geliyo bildigimiz telefon kablosu geliyo modeme giriyo ucundada ufak bi jak var sonra cat5 ve cat 6 dediginiz kablo modemden cıkıp kasaya gidiyo uclarındada rj45 jak var

gürültü demişsiniz dışarıda kı kutudan cektık dıyelım cat5 kablo cat5 kablonun icinde 8 tane kablo var  turuncu beyaz turuncu mavi beyay navi vs gidiyo 

bu kablonun uclarına normal telefon jakı takılacak telefon jakınada 2 tane kablo basıyosun dıger 6 tane kablo boşta kalıyo hat kablosunda o bosta kalan kablolarmı gürültüyü azaltıyo anlamadım  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

self bunu yazdı:

benim hattım dışarıda ki kutudan eve cat3 kablo geliyo bildigimiz telefon kablosu geliyo modeme giriyo ucundada ufak bi jak var sonra cat5 ve cat 6 dediginiz kablo modemden cıkıp kasaya gidiyo uclarındada rj45 jak var

gürültü demişsiniz dışarıda kı kutudan cektık dıyelım cat5 kablo cat5 kablonun icinde 8 tane kablo var  turuncu beyaz turuncu mavi beyay navi vs gidiyo 

bu kablonun uclarına normal telefon jakı takılacak telefon jakınada 2 tane kablo basıyosun dıger 6 tane kablo boşta kalıyo hat kablosunda o bosta kalan kablolarmı gürültüyü azaltıyo anlamadım  

Toplam Hit: 6422 Toplam Mesaj: 24