Internet Hızm Niye Yavaş
-
banada bazen geliyolar 3 haneli mbit rakamları görüyorum,doğanlar.
-
bende 1mb sınırsız kullanıcısıyım normalde ama durduk yere hız 6mb oldu hiç bi talebim vs. olmadı 160gb indirdim hala devam ediyo.Bu işte bi iş var
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------hocam yazılarından hiçbirşey anlamadım türkçe baştan alsan
-----------------------------
diyomkine: Bu çok sevdiğimiz TTnet 8 Mbit/sn ye kadar internet hızı veriyorum diyor bakıyorum 1Mb/sn yi zor buluyor, iki sokak ötedeki kfede 150-200 bazen 300MB/s ile dosya indirirkene ben aynı dosyayı 25-30MB/sn ile indiriyorum -
ltcelik bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
hocam yazılarından hiçbirşey anlamadım türkçe baştan alsan
diyomkine: Bu çok sevdiğimiz TTnet 8 Mbit/sn ye kadar internet hızı veriyorum diyor bakıyorum 1Mb/sn yi zor buluyor, iki sokak ötedeki kfede 150-200 bazen 300MB/s ile dosya indirirkene ben aynı dosyayı 25-30MB/sn ile indiriyorum
-----------------------------hocam yanlıs yazıyorsun bırımlerı. 25 - 30 KB/sn demek istiyorsun sanırım.
-
ltcelik bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
hocam yazılarından hiçbirşey anlamadım türkçe baştan alsan
diyomkine: Bu çok sevdiğimiz TTnet 8 Mbit/sn ye kadar internet hızı veriyorum diyor bakıyorum 1Mb/sn yi zor buluyor, iki sokak ötedeki kfede 150-200 bazen 300MB/s ile dosya indirirkene ben aynı dosyayı 25-30MB/sn ile indiriyorum
-----------------------------Neredeymiş o internet kafe ? Dakikada 18 GB çekebileceğim bir yer varsa 81 ilin 81' ine de giderim.:)
-
s.a Arkaşlar b usadece sizde deil ttnet internet artık sınırlı oluyor ve sınırsız internet diye bişi kalmaycak araştırın
-
15 gb downloaddan sonra 512 kb hıza dusuyor
-
ttnet ise doğaldır hocam.zamanla alışırsın benim gibi.bol bol ttnetin anasına bacısına küfür et vs.
-
Olur böyle şeyler takma kafana ttnet bu.
-
Bn 300 ile çekiyom die şikayet ediodum beterin beteri varmış