İnternet Istırabım
-
2 haftadan beri internet ızdırap oldu, neyse olay eseti kaldırınca halloldu, burda paylasılan est vardı sınırsız sürekli 31 gün kaldı yazıyordu, 1-2 haftadan beri patlamıştı, neyse kaldırdım anitivirüsü düzeldi.Denemenizi tavsiye ederim.
-
aynı sorun bende de var wireless ile bağlanıyorum bağlandı gözüküyor ama sitelere giremiyorum ama modeme bağlı bilgisayar da elimde olduğu için biraz kurcaladım modem arayüzünü de wireless bağlantı adını değiştirince giriyo ertesi gün yine aynı :|
-
@syklops Hocam antivir bile yok şuanda. Gerçi bu aralar fazla sıkıntı çıkarmadı ama anladığım kadarıyla yaygın bir sorun bu.
-
2 haftadır deli olucam neredeyse film indiremiyorum net kopuyor filmin yarısına gelene kadar sayfaları açmak için modemi günde 100 kez resetliyorum yeter artık sıkıldım bu işden cidden
-
yaklaşık iki haftadır bende aynı sorunları yaşıyorum
-
bir haftadırda bende var bu problem ilk çözen müride yorum yapcam :)
-
2 gündür çekilmez bi hal aldı 10 dakka da bir kopuyor.
Modemin ışıkları normal (dsl ışığı sabit) gel gelelim internet yok
-
şu sıralar online oyunlarda göze çarpmaya başladı ( ping loss )
serverlar aşırı yoğun.. yurt dışı cıkış hızı yükseltildi bu konuda çalışmaların oldugunu biliyorum..
sorun bundan kaynaklıda olabilir.
Elle dns vermeyi dene hocam 8 8 8 8, 4 4 2 6 gibi..
cmd ; ipconfig /flushdns yaptıktan sonra dns ayarı gir.
olmadı modemin arayüzünden ver dns'yi.
ışıklar var diyorsun, sorun ttnet kaynaklı az sabır düzelir inş.
-
Sorun bu aralar daha da azdı. Torrentten film indiriyorum, net var gözüküyor ama sitelere girmiyor. Kafayı yemek üzereyim.
-
bu aralar birçok kişide var bu sorun yapacak birşey yok. denemediğim şey kalmadı,oluruna bıraktık artık.