İnternet Istırabım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. Hocam kullandığın modemin markası ne..

2. Hocam Wireless bağlandığında böyle problemlerle karşılaşman doğal hepimizin başına geliyor.. Modemin yaydığı sinyaller duvar gibi bi etkene geçmeye çalıştığı için sinyal kaybına yada veri kaybına uğrar buda senin bağlantını etkiler...

3. Bu sorunu  sinyal güçlendiriçi mesafe arttırıcı cihazlar var onlara bak netten bi derim 

Not: yardımcı olabilmişimdir inşallah..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:
    -----------------------------
    torrentle dosya ındırırken gırmemesı gayet normal. Indırme hızına ve upload a ozellıkle sınır koyun. Sorun baska seydense bılemem

Bu ttnet değil :)

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:

1. Hocam kullandığın modemin markası ne..

2. Hocam Wireless bağlandığında böyle problemlerle karşılaşman doğal hepimizin başına geliyor.. Modemin yaydığı sinyaller duvar gibi bi etkene geçmeye çalıştığı için sinyal kaybına yada veri kaybına uğrar buda senin bağlantını etkiler...

3. Bu sorunu  sinyal güçlendiriçi mesafe arttırıcı cihazlar var onlara bak netten bi derim 

Not: yardımcı olabilmişimdir inşallah..

Sinyal 'mükemmel' gösteriyor.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bazen modemler dns çözümleyemiye biliyor. elle dns vermeyi deneyin bi arkadaşlar.

bazende modeme bağlı göründüğü halde, özellikle laptoplarda, wireless kartı anlık devredışı kalıyor. bunun sebebini bende çözemedim. en basidi benim makinadada var. ışıktan anlıyorum. wireless anlık kendini kapatıp açıyo. o zaman bağlntı sıfırlanıyo işte. bunu kontrol edin.

bazende, kullandığımız modemler bağlı görünsede nete çıkış vermiyo. bu sorunla çok karşılaştım. modemin yayın kanalını, şifreleme metodunu vs. değiştirip deneyin. eğer imkan varsa modemi komple değiştirip deneyin. yada kablo ile deneyin. kablolu bağlantıda sorun yoksa servis sağlayıcınıza bok atmayın :) sorun sizdedir.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 3394 Toplam Mesaj: 25