İnternet Kablosunu Nasıl Uzatabilirim? Yardım!
-
Arkadaşlar bilgisayarın arkasına takılan bu kabloyu ortadan ikiye bölüp uzatmak istiyorum (8 tane renkli kablo var içinde). Ama aradaki uzatma kablosu ikili. İkili kabloyu bu 8'li kablonun hangi ikisine bağlamam gerekir.
-
v pills
-
nasıl aradaki ikili
hem sakın ugrasma değmez performans alamassın git elektirikciye aynı kablodan yaptır kaç metre lazım ise network kablosu ek olmaz.
-
bi aparat var uzatmak için git bilgisayarcıya sor iki tane girişi var öyle uzatıyosun.ayrıca bahsettiğin kablonun adı cat5
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------nasıl aradaki ikili
hem sakın ugrasma değmez performans alamassın git elektirikciye aynı kablodan yaptır kaç metre lazım ise network kablosu ek olmaz.
-----------------------------ben ek olarak kullanıyorum bende uzatmak için bölmüştüm ama benim 2 side 8 liydi o yüzden sorun olmadi ve bi elektrikçiye gidip rengi rengine bağlattirsan bi sorun olmaz bende olmadı cünkü .
-
Arkadaşlar, uzatmamdaki amaç diğer odadaki bilgisayarın da internete girmesini sağlamak.
Cat5 kabloda 8 tane farklı renkte kablo var. Araya gelecek olan kabloda ise 2 tane farklı renkte kablo var. Böyle bir şey mümkün mü?
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------nasıl aradaki ikili
-----------------------------eet aynen katılıyorum
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar, uzatmamdaki amaç diğer odadaki bilgisayarın da internete girmesini sağlamak.
-----------------------------
nasıl yani tek ethernet kablosundan 2 bilgisayara çıkış mı almaya çalışacaksın :S ?
-
Modem başka odada, bilgisayar başka odada. O yüzden kablo uzatmam gerekiyor.
-
bilgisayarıcdan rj45 ethernet kablosu al
elindeki kabloyu kes.
aynı renkleri yeni aldığın kablodaki aynı renklerle birleştir.bu işlemi diğer ucu içinde yap
---
o bahsettiğin ikili kabloyu anlayamadık :/
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayarıcdan rj45 ethernet kablosu al
elindeki kabloyu kes.
aynı renkleri yeni aldığın kablodaki aynı renklerle birleştir.bu işlemi diğer ucu içinde yap
---
o bahsettiğin ikili kabloyu anlayamadık :/
-----------------------------Elimde şu an için uzunca bir ikili kablo var onun için söyledim, acaba olur mu diye.