folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Kafeciler ; Ne İstiyorlar Bizden..

İnternet Kafeciler ; Ne İstiyorlar Bizden..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba Sayın Muridler .. ;

3-4  gün önce Kafeye polisler geldii.. ve bize dilekçe  getirdiler..dilekçede werilen kuralların uygulnması zorunlu kılındı..

1 - filtreleme programının donanım belgesi..

2-  filtreleme programının yazılım belgesi..

3- güvenlik kamerası

4- sigara içilmicek..

5-bide akınsoft denen hıyar bi sirket lisans ücreti..kafe plus.. lisansı.. ben halen crackli halini kullanıyorum..

8-9 madde wardı.. bu kdar aklıma geldi ..kafeye gectiğim zaman hepsini yazarım..

acaba bu dilekçe seysi tahribat muridlerinden kafe işleten birine geldimi ?

+ ne yapmaya calısıyorlar ? anlamıyorum.. yakında bill amca kafeyi basar.. lisansınız yok mahkemeye werecem derse sasmam..

off..off.. :S

Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    hocam bulabilirsen beleş filtreleme yazılımları falan kullan ama polis anlar mı yok ben anlamam lisans isterim mi der bilemem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam  bu donanım ve yazılım belgesi noluyor halada anlamıs değilim .. hade yazılımı anladık peki donanım ? :S

Yetim düşler bekçisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Istenilen şeyler çok ah vah edilecek durum değil bence..Hoş bir ortam için olması gerekenler..

Bana kalirsa online oyunlari da yasaklamalilar :) Hastalik gibi aynı..

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apan_diss
    apan_diss's avatar
    Erkek
    güzel kardeşim bende cafe çalıştırıyorum ama inan herşey bizim için özellikle güvenlik kamerası çok işe yarıyo bence kurallara uy.

kalbi hacze verdim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam akınsofta para vermek istemessen handycafe kullan derim ücretsizmiş kendileri

http://www.handycafe.com/tr/    ama donanım belgesi ne onu bilmiyorum valla :d

edit: easy cafe de beleşmiş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DawnOfDarkness..

abi bide buradaki polisleri görsen bi durum oldumu ipnelik yaparlar.. benim kafe 3 defa 2 ay aralıklarla kapatıldı..

apan_diss

hocam.. güvenlik kamerasında bi problem yokta haftadır bir gelde emniyete götür..kontrol etsinler cartudur curtudur.. ben kafemle zor ilgilenebiliyorum bide bunların işleri yetmezmiş gibi..

Yetim düşler bekçisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam akınsofta para vermek istemessen handycafe kullan derim ücretsizmiş kendileri

http://www.handycafe.com/tr/    ama donanım belgesi ne onu bilmiyorum valla :d

edit: easy cafe de beleşmiş

ewet doru hocam..yanlız okul okdugum için küçük kardesim bide bi abimiz war onlar kafeye bakıyor..

bu programları kullanmaları zor olucak onlar için..

akınsoft hem görsellik hemde kurulum için basit bişi..alıstılar artık :)

bi sikayetci olan benmiyim alla alla :D :P

Yetim düşler bekçisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hergün yeni bir cinslik çıkıyor bu ülkede artık sinir olmaya başladım

minibüs alıyorsun geçimini sağlamak için evini geçindirmek için yok vergisi yok harcı yok koltuk sayısından fazla yolcu alınmayacağı yok üzerinde minibüs ibaresinin bulunması ve parası kdv si vs..... bi sürü şey

o işten vazgeçtim küçük bir market açtım yok tabela vergisi yok kdv si manav reyonu açayım dedim belediye kaldırımı işgal ediyorum diye ceza kestiler kiraya zam yaptılar yazar kasa aldırdılar dünyanın vergisi ve parası ödendi yok raf bedeli yok yıllık vergi muhasebe ücreti derken zarar üstüne zarar....

marketi de devrettim ev almaya kalktım söylenen fiyat dudak uçuklatıcı.. bu ülkede yaşam şartları günden güne zorlaşıyor. istanbulda 5 km yolu trafikte 2.5 saatten aşağı gidemiyorsun. cafe açayım kendi çapımda geçimimi sağlayayım diyorsun dünyanın şartını ve kuralını koyuyorlar hepsi bir kartel ürünü küçük esnafı bitirme politikaları... büyük sermayeye yol açmak için bu ülkede yapılmayacak şey yoktur bizi rahat bıraksınlar artık tek derdimiz geçim kaynağı ! 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:

hergün yeni bir cinslik çıkıyor bu ülkede artık sinir olmaya başladım

minibüs alıyorsun geçimini sağlamak için evini geçindirmek için yok vergisi yok harcı yok koltuk sayısından fazla yolcu alınmayacağı yok üzerinde minibüs ibaresinin bulunması ve parası kdv si vs..... bi sürü şey

o işten vazgeçtim küçük bir market açtım yok tabela vergisi yok kdv si manav reyonu açayım dedim belediye kaldırımı işgal ediyorum diye ceza kestiler kiraya zam yaptılar yazar kasa aldırdılar dünyanın vergisi ve parası ödendi yok raf bedeli yok yıllık vergi muhasebe ücreti derken zarar üstüne zarar....

marketi de devrettim ev almaya kalktım söylenen fiyat dudak uçuklatıcı.. bu ülkede yaşam şartları günden güne zorlaşıyor. istanbulda 5 km yolu trafikte 2.5 saatten aşağı gidemiyorsun. cafe açayım kendi çapımda geçimimi sağlayayım diyorsun dünyanın şartını ve kuralını koyuyorlar hepsi bir kartel ürünü küçük esnafı bitirme politikaları... büyük sermayeye yol açmak için bu ülkede yapılmayacak şey yoktur bizi rahat bıraksınlar artık tek derdimiz geçim kaynağı ! 

ewet bendende tabella parası aldılar.. tabellam büyük oldugu için büyük para aldılar.. sadece bir defalık biliyodum ben..vergisinden haberim yoktu :| 150 ytl aldılar :| benimde yazar kasam war.. ve vergisinide tıkır tıkır weriyorum..

bunlar baska kuralda getiriler yakında.. kullandıgım lisanslı programların wergisinide isterler.. yakında..

Yetim düşler bekçisi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KorteX bunu yazdı:

bunlar baska kuralda getiriler yakında.. kullandıgım lisanslı programların wergisinide isterler.. yakında..

abi dur daha neler çıkacak sen hazırlıklı ol herşeye :) bunlar daha bişey değil esnaflık yapmak kadar zor bişey yok bu ülkede şartları günden güne zorlaştırıyorlar yaptığın işten beziyorsun kaç senedir kafe işletiyorsun ?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 5700 Toplam Mesaj: 29