İnternet Kafeciler ; Ne İstiyorlar Bizden..
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------bunlar baska kuralda getiriler yakında.. kullandıgım lisanslı programların wergisinide isterler.. yakında..
abi dur daha neler çıkacak sen hazırlıklı ol herşeye :) bunlar daha bişey değil esnaflık yapmak kadar zor bişey yok bu ülkede şartları günden güne zorlaştırıyorlar yaptığın işten beziyorsun kaç senedir kafe işletiyorsun ?
-----------------------------hocam hiç sasırmam walla :) bari getirecekleri kuralları daha önceden söleseler zorlanmayız.. :) 3,5 sene hocam :)
-
Yahu adamın harç parası yok yatıramıyor, neymiş efendim paran yoksa ziktir git. Bu ülkede bu kadar adaletsizlik var. Arkadaşlar konu vesilesiyle YÖK'ü AİHM'e şikayet etsem nasıl olur. 3 küsür milyar harç parası olan bölüm var ve çocuk ödeyemediği için okuyamıyor. Çok ama çok yazık. 8000 doları olmayan okumasın olayı nasıl olacak bunu merak ediyorum.
-
ontedi bunu yazdı:
Yahu adamın harç parası yok yatıramıyor, neymiş efendim paran yoksa ziktir git. Bu ülkede bu kadar adaletsizlik var. Arkadaşlar konu vesilesiyle YÖK'ü AİHM'e şikayet etsem nasıl olur. 3 küsür milyar harç parası olan bölüm var ve çocuk ödeyemediği için okuyamıyor. Çok ama çok yazık. 8000 doları olmayan okumasın olayı nasıl olacak bunu merak ediyorum.
haklısın bizim okulda da harç parası yüzünden son sınıftan terk edenler de olmuştu :(iyi bir iş bulmak geleceğini kurtarmak için oku diyorlar ama parası olmayan gariban ne yapsın ?
okuyamadıktan sonra da iyi bir iş bulup evini geçindiremiyo ömür boyu karın tokluğuna yaşıyo benim halkım
yazık çok yazık
-
ahaa bi daa geldi polisler..
1 yasa daha cıktı :)
toplu ag için kaymakamlıktan izin almamız gerekiyomus :)
-
adam ne anlıcak lisanslı pro dan bea anlamaz kanımca pc den caktıklarını sanmam pek
belgeleride kendin yap cakmazlar xD
caksalarda bi 2 ay daha kapanır :p
-
CaMeL bunu yazdı:
-----------------------------adam ne anlıcak lisanslı pro dan bea anlamaz kanımca pc den caktıklarını sanmam pek
belgeleride kendin yap cakmazlar xD
caksalarda bi 2 ay daha kapanır :p
yok hocam bu fikir burada uyusmaz hocam :) -
böle işin ben taaaa aq :@
hergün yeni kurallar çıkarıyolar.Sanki internet Cafe işletmiyorusda kadın pazarlıyoruz aq
-
yakında her pc için ayrı ayrı lisanslı windows da istemeye kalkarlarsa şaşmayın :|
bu arada güvenlik kamerasının zorunlu olmasının bi sebebi de şu, biri gelip kafeden yasadışı bişey yaparsa adamı tespit edebilmek için..
-
Cafede müzik dinletiyorsan cafenin büyüklüğüne göre müzik için telif hakkı ödemen gerekiyor dua ette öyle bişeyle karşılaşma :) radyoda dinletemiyorsun orası garip.
-
Her işin iyi ve kötü yanları olabilir. Ben diyorum ki : "Hırsızlar düzeni, katiller demokrasisi".