folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder İnternet Kafeciler Virüs Sorunu Var

İnternet Kafeciler Virüs Sorunu Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:
    -----------------------------

Acronis ile tek bi seferde tüm ağa imaj atabiliyosun.Teker teker format atmak veya virüsleri silmek için uğraşacağına tek bi seferde tüm pclere imaj atıp kurtul hocam.

acronis snap deploy muydu o programın adı ?

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Cafeyi Kapatıcaksın. interneti sökeceksin...

müsteri bilgisayarını 3 farklı board oldugu icin 3 adet master hazırlıcaksın.kendindeki programı oyunu felan kullanma. mümkünse iso formatlı oyunları tekrardan kuracaksın. programları tekrardan temin edeceksin...

Master isi bittikden sonra. ghost atıcaksın ( acronis Tavsiyemdir.).. deep freezeyi kurup ağı acıcaksın.hayırlı olsun.

24 saat diliminde bitirirsin. korkulacak bir durum yok. ama bütün herseyini sıfırla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

CnqZ bunu yazdı:

Notorious bunu yazdı:

Acronis ile tek bi seferde tüm ağa imaj atabiliyosun.Teker teker format atmak veya virüsleri silmek için uğraşacağına tek bi seferde tüm pclere imaj atıp kurtul hocam.

acronis snap deploy muydu o programın adı ?

Evet.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

hocam benımde cafem var 100 makınalı korkulacak bır durum yok sana ılk tavsıyem makınalar donup kılıtlenıp kalıyorsa guvenlık duvarların kpalıysa bunları ac once sonra server makınana bı tane saglam bır guvenlık duvarı progrmaı ve kaspersky kur hatta kasper kur gvenlk duvarına bıle gerek kalmaz sonra bır tane makına hazırla ve easus dıye bır clone alma programı var bunu kullan cabuk clonlarsın hddlerı deepfrezlerı kur sıstemı acma ama gene guvenlık duvarların acık olsun o zaman sorun yapmaz alman-b agda gezınır durur sadece ana makınana ve servere gelır onlardada kasper varsa no problem 4 saatlık ısı var cafenın :)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

ağ kablosunu cıkar internet baglantısıyla format Bıtene Kadar takılı kalmasın biti zaman ise ag kablosunu Tak ve Gelen vürüsü engelemesi, icin Güncel bir anti kur Ve Herhangı Kurdugun Bir proda o vürüsü yayıyor olabilir

Beleş wireless kahramanı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

hocam acronis home 2010 sürümü ile imaj aldım 5-6 makina var aynı özellikli herşeyi ile aynı.birinden imaj alıp diğerlerine atmak istedim.ama bir türlü olmadı ancak her makinayı tek tek kurup tek tek yedek alınca işliyor.yaptığım olayı uzun uzadıya açıklarsam.

bir makinanın işletim sistemini tüm driverlerini programlarını kurdum acronisi kurdum sonra imaj aldım yanlız örnek veriyorum c 200 d 300 gb olsun c nin yedegini d ye alıyorum ve 200 gb lık c yi sıkıştırarak 25 gb olarak alıyorum.sonra bir tana acronis boot cd si oluşturup aldığım yedeği harici disk ile yeni makinaya takıyorum ve boot cd den açılış yapıyorum.imajı gösterip ileri diyorum işte bilinen yol. OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Allah rızası için biri nerede yanlış yaptığımı söyleyebilirmi.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Anlattığınız şeyler tipik formatlama usülü işte onu herkez yapar. Demek istediği şey virüslerin tekrardan pclere dağılma ihtimali çok yüksek. ( üstelik deepfreeze olduğu halde). Bu virüs ses ve ağ sistemlerini bozuyor.

Bunun için kalıcı bir çözüm varsa bende bekliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Kullanılan işletim sistemi nedir, belki virüs xp ve internet explorer zaaflarından yararlanarak sisteme giriyordur.Daha güncel bir sürüm ve ya win7 kullanılabilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

NuLL29 bunu yazdı:

hocam acronis home 2010 sürümü ile imaj aldım 5-6 makina var aynı özellikli herşeyi ile aynı.birinden imaj alıp diğerlerine atmak istedim.ama bir türlü olmadı ancak her makinayı tek tek kurup tek tek yedek alınca işliyor.yaptığım olayı uzun uzadıya açıklarsam.

bir makinanın işletim sistemini tüm driverlerini programlarını kurdum acronisi kurdum sonra imaj aldım yanlız örnek veriyorum c 200 d 300 gb olsun c nin yedegini d ye alıyorum ve 200 gb lık c yi sıkıştırarak 25 gb olarak alıyorum.sonra bir tana acronis boot cd si oluşturup aldığım yedeği harici disk ile yeni makinaya takıyorum ve boot cd den açılış yapıyorum.imajı gösterip ileri diyorum işte bilinen yol. OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Allah rızası için biri nerede yanlış yaptığımı söyleyebilirmi.

yedeği atarken harddisk clon yap (: Disk to Disk yani.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

İstanbul'da olsaydın ben hallerdim internet cafe kurulumları yapıyorum burada. Tüm program ve oyunları tekrar temiz bir yerden temin etmen gerek. Bilgisayarları kurarken de diğer bilgisayarların kapalı olması lazım. Acronis'e olmuyor demişsin olmayan ne? İmaj işlemi bitip bilgisayar mı açılmıyor yoksa imajı atamıyor musun aldığın hata nedir?

Toplam Hit: 4676 Toplam Mesaj: 27