folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder İnternet Kafeciler Virüs Sorunu Var

İnternet Kafeciler Virüs Sorunu Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Shephard bunu yazdı:

-----------------------------
    yedeği atarken harddisk clon yap (: Disk to Disk yani.

-----------------------------

hocam iki secenek var birincisi Back Up My Disk ikincisi Back Up Files&Folders ben zaten Back Up My Disk diyorum ama yedekleme yaparken 200 gb lık c sürücüsünü 25 gb olarak yedekliyorum(yani Back up sector-bysector seçili olmadan) yanlış olan burasımı.yani 200 gb lık c sürücüsünü aynen 200 gb olarakmı imaj almam gerek.

edit konuyu açan arkadaşın konusunu baltalamış gibi olmayayım.tüm arkadaşların söyledikleri doğru ağ kablolarının çıkarılması ve tüm makinelerin format atılması vs. ama bunların kısayolu olarak acronis ile tüm makinelerin ağ kabloları çıkartılıp swich modemin elektirigi gesildikten sonra bir makineye tüm kurulumlar yapıldıktan sonra univarsal driver özelliği ile tüm makinelere bu imajı atmayı ben beceremedim sen becerebilirsen bir kaç saat içinde tüm kafeni sorundan kurtarabiilrsin.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hocam önerilere olumsuz bakma senin bunları temizlemen için öncelikle ağ kablolarını bütün pc den çekip tek tek temizlemek başka çaren yok ağ kablolarını çıkarmadan zaten temizlersen yine bulaşır tek çare ağ kablolarını söküp temizlemek gerekirse tek tek forma at sıfırdan kurulumu yap 1 gününü alır çok zor değil.

🥒
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sektör sektör yedek almana gerek yok. Geri yüklerken hata yapıyorsun galiba. Acronis'i tam hatırlamıyorum ama ghost dene istersen. Yedek alırken Local->Disk->To Image yedeği geri yüklerken de Local -> Disk -> From Image yolunu izlersen problem çıkmaz. Ya da 2 harddiski de aynı bilgisayara bağla Local -> Disk -> To Disk yap. Ben bu şekilde yapıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

hocam cevap yazdığın için tşk ederim.ama hata yapılacak bir şey yokki ileri iler diyon çok bir seceneğide yok.

Recovery MyDisk/Floder den Disk e tıklıyoruz-->Yedek imajımızın yerini gösteriyoruz-->Recovery metodunu belirtiyoruz(Disk and partitions yada files and folders. disk and partitons u seçiyoruz burada istesek universal driver seçenegini seçiyoruz farklı özellikteki bilgisayarlara bir imajı atmaya yarıyormuş seçincede olmuyor seçmeyincede :S)-->sonraki adım what to recovery yedegin hangi bölüme uygulanacağı c diyorum olay bitiyor.

not baya bir arşatırdım gelişmiş ayarlarınıda az çok biliyorum ama şu yukarıdaki yöntemlede olması gerekmezmi.ne yaptıysam bir imajı alıp başka bir bilgisayara (aynı donanım aynı özellikteki bilgisayar) aktaramadım.anca şu oluyor her bilgisayar için aldığım yedek o bilgisyarda işe yarıyor.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ghost dene o zaman. Hiren's boot cd 10.6 indirirsen ikisi de var onda istediğini kullanabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Hocam sana bir tavsiyem ana makinaya trent micro office sccan kur istersen yükleyeyim.

Anti virüsü ağdan diğer makinalara clintlerini kuruyorsun sorun olursada msn den sana destekte verebilirin ister apachi servere kurarsın  istersende iss kurabilirsin. Çok güzel ve sistemi kasmayan bir sistem

kontrol paneli de baya gelişmiş

kontrol paneline localhost/officescan diye giriyorsun şifreni kullanarak istediğin makinada günceleyebiliyorsun bir makinada güncelleme yapınca diğer maikanalardada otomatik güncelleniyor

Saygılar progrqamı bulamasan ben upload yapayım

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 4692 Toplam Mesaj: 27