İnternet Kirliliği
-
aramasını bilirsen erişemiyeceğin kaynak yoktur
benim arayıpta bulamadığım birşey olmadı internette
-
dosya ve program olayını geçdim dökümanlarda dahada beter bir tane döküman var 100 tane sitede aynı döküman o dökümanda bok gibi aq
-
Linkler konusunda suçu internet sitelerine atamazsın.Upload sitelerinin artık çok katı olmasından dolayı illegal dosyalar malesef orada durmuyor.Aynı durum film izleme sitelerindeki videolar içinde geçerli.Özellikle geçenlerde büyük bir dizi sitesi tamamen kapandı.Yani link konusunda adam atıyorum 10 gb'lık uploadını sürekli yenilemeye yetişemez.
Bana göre bilgi kirliliği yaratan siteler genelde forum siteleri.Özgün makalelerin bulunduğu siteler blog tarzı oluyor.
-
ben tek bişi için söylemedim döküman download medya kaynakları vs vs her şeyde sorun bulmamak yada bulamamak değil arayıpta saten buluyoruz ama bulana kadar sinirden çatlıyor insan bilginin güvenirliliğide artık şüpheli sorgu google gibi siteler ne bok olsa sarılıyoruz da yani düşünsenize bi sağlıkla ilgili bilgiler bile paylaşılıo paylaşımcılık iide adam ya gerçek olmadığı halde inanıp o salak şeyleri uygularsa ki eminim yapan bir ton insan vardır :S C/P C/P olalı bu kadar işkence görmemiştir amk :S
-
aklıma takılan bir şeyi 40 farklı siteden aynı makeleyi okumak (farklı bir şey vardır diye açılan sadece bakılan) işkencedir. bir buna dur desin. başta google amca olmak üzere.
-
neyseki torrent var indirme kısmında sorun yaşamıyoruz pek
-
Eskiden daha iyi değildi bence, aptal arama motorlarını kandıran, bi sayfada binlerce keyword kelimeden başka hiç bir şey olmayan sonuçlar vardı.
Şimdi yok öyle, en azından abartı etiketler girilmiş olsa bile bi içerik oluyo sayfada :)
Copy/paste olayı da Google'ın mücadelesini verdiği en büyük düşmanı. Yakın zamanda c/p içerik ve hacklinkle anasının amı gibi yükselen siteler kalmayacaktır umarım.
Onun haricinde download için uzuuun zamandır filehostlar & warez forum iş birliğinden yararlanmadım. Torrent varken, Amerikanın sopa'sı pinokyonun burnu gibi olmuşken daha da böyle saçmalıklarla zamanınızı kaybetmeniz yersiz.
Makale konusunda ise yavaş yavaş kademeli olarak, Google'ın reklam ve arama motoru servislerinin sayesinde iyileşme olur. Örneğin kalitesiz içerik üreten bir blog sitesinin hitini ve para kaynağını elinden alırsan yayın yapması için bi sebep kalmayacaktır.
Dolayısıyla sen de o sikko blog sitesinin içeriğiyle karşılaşmamış olcaksın. Özetlemek gerekirse herşey Google'ın elinde.