İnternet Krizi
-
Yaklaşık 1 haftadır internetim yok. Vodafone'a başvurdum sözleşme telekom modem derken bayram sonrasına kaldı. Günde 17 - 18 saat internette olan biri olarak 1 haftadır internetsiz olmam sinir krizine yol açtı. Bir iki wifi kırdım 500 600 kb üstüne çıkmıyor hızlar. Mobilde de az kaldı paket. Tv de izlenecek bişey yok. Kafayı yemek üzereyim neler yapabilirim ?
Not: yalnız yaşıyorum
-
İnternet üzerinden oynayabiliceğin fazla internet bağlantısı istemeyen, eğlenceli, güzel oyunlar oynamanı tavsiye ederim :) Zaman geçmez yoksa :( Bende yalnızım ;) Oradan biliyorum :)
-
bi isinde rast gitsin murid :)
-
masuk bunu yazdı
İnternet üzerinden oynayabiliceğin fazla internet bağlantısı istemeyen, eğlenceli, güzel oyunlar oynamanı tavsiye ederim :) Zaman geçmez yoksa :( Bende yalnızım ;) Oradan biliyorum :)
Önerebileceğin güzel boyutu küçük oyun var mı hocam :) koyayim sabaha kadar insin bari
@Absolut; bende güçlü bi cenabetlik var ya :)
cache tarafından 16/Tem/15 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Flash oyunları var işte :) Ben Balon Tower Defans seviyorum :D Başlayınca sarıyor beni bırakamıyorum, ninjakiwi'den üyelik alip kaldığın yerden de devam edebiliyorsun falan :) Belli bir yerden sonra sıkacaktır ama ben seviyorum :)
-
amk ya :D
-
Firsat ayagina gelmis haci daha ne cik gez dolas kari kiz bak.
-
cache bunu yazdımasuk bunu yazdı
Önerebileceğin güzel boyutu küçük oyun var mı hocam :) koyayim sabaha kadar insin bari
Cache'i temizle hocam belki düzelir
-
flappy bird oyna iyice çıldır aq :D
-
by_Tet bunu yazdıcache bunu yazdımasuk bunu yazdı
Cache'i temizle hocam belki düzelir
Parça değişimi lazım oda garanti kapsamına girmiyor hocam :)
-
birisine rica et 30 -40 Tl peşinen para ver wifi şifresi al