İnternet Krizi
-
blackstone_tr bunu yazdı
birisine rica et 30 -40 Tl peşinen para ver wifi şifresi al
Yanaşmıyorlar hocam ya, Gelmiş birisi kotalı benim vs dedi, Dumper sağolsun kırdım baktım adslkota'dan adam 150-200 gb sömürüyor :P 4Mbit ile helal olsun dedim :D
Şimdi vodafone'u aradım durumun acil olduğunu işlemlerin biran önce bitmesi gerektiğini bayrama kalmamasını rica ettim. Gün içinde modemi göndereceklerini ve aktivasyonu yapacaklarını söylediler :P
Şuan farklı bi tane kırdım hız 3-4 mbit biraz daha iyi gibi :D Mr.Robot izleyecek kadar var :P
-
kitap okumayı dene hocam hazır ramazandayız dini içerikli kitap ou. yada bulmaca çözebilirsin
-
Sen şimdi 600 kb/sn bedava interneti beğenmiyor musun? Yanlış mı anlıyorum yoksa
Ayrıca o wifiları speedifyla birleştirsen ya?
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Sen şimdi 600 kb/sn bedava interneti beğenmiyor musun? Yanlış mı anlıyorum yoksa
600kb/sn değil hocam o hız speedtest hızı. Yani 0.6 Mbit oda saniyede 50-60kb/sn yapıyor :/
@ajan1111; aklımda hocam güzel kitaplar almıştım geçen sene onları okuyayım biraz, olmadı Yasin falan okurum uzun zaten
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Bu birleştirme nasıl oluyor merak ettim :)
-
serseri_1453 bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Bu birleştirme nasıl oluyor merak ettim :)
Detayları hakkında bilgim yok açıkçası ama şöyle bir link var
http://support.speedify.com/article/117-how-to-combine-two-wi-fi-internet-connections
-
www.voobly.com üzerinden age of empires the conquerors falan oyna 0.60 mbps bile lagsız oynatmaya yetiyor + kopya oyun orjinal oyun bakmadan oynatıyor aktif 3 4 bin kişi var anlık çoğunlukla
LaNCeLoT tarafından 16/Tem/15 17:18 tarihinde düzenlenmiştir