folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder İnternet Nedir? Nasıl Çalışır?



İnternet Nedir? Nasıl Çalışır?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    noname bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    snncr bunu yazdı

    İşe tanım ile başlayalım. İnternet kısaca “Mevcut bilgisayarları çeşitli ağlarla birbirlerine bağlayıp söz konusu bilgisayarlar arasında bilginin depolanmasını ve paylaşılmasını sağlayan elektronik bir dil ve kurallar bütünü” olarak tanımlanabilir.

    İnternet, Dünyanın dört bir yanına yayılan bilgisayarın aralarında bilgi alışverişi yapılabilecek şekilde organize edilmeleri sonucu oluşan ağlar ve bu ağların birleşiminden oluşur. 1960’lı yılların sonunda kendini göstermeye ve 1990’larda kendinden ciddi anlamda söz ettirmeye başlamıştır.

    aslında güzel konuymuş da bak anasayfaya çıkmıycak şimdi

    Niye çıkmayacak, çıkmış işte.

    bir de bence @SkyNetX . durumu abd'ye bağlayarak başından savmış gibi. 

    Bence devletler üstü sermaye sahiplerinin kurduğu vakıflar üzerinden yürüyor gibi, ki bunların yapıtaşlarını da üniversite'den çıkan insanlar oluşturuyor gibi, geliyor. Yereldekiler de bu duruma ayak uyduruyor, gibi. 

    o, Org'anizasyon'ları da çok detaylı bilmiyorum. 

    kısmen @Ozgunlu'nun paylaştığı ilk foto'da da görünüyor gibi. 

    ~@~

    @BlackApple'ın mesajı ilginç geldi. TümeVarım yaklaşımı gibi. 

     

     Yok olum anasayfada. Aktif konulardan geldi sen :d

    yep,

    Bi zahmet, Aktif Konulara da bakın anacum. ^^`

    RitmFarbRacourci tarafından 11/Nis/20 19:05 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 6338 Toplam Mesaj: 22
falan internet nasıl çalışır internet omurgaları fistan