folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Sazanı Olmayın...

İnternet Sazanı Olmayın...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnternette birçok asılsız haber dolaşmakta ve biz bu haberlere inanmaktayız, aslında her haberi okurken şüphe ile yaklaşmak en doorusu... amk millet gördüğü maili forwardlıyo eeee noluyo birsürü gereksiz haber cart curt, yok 7 kişiye yollucan dilek tutcan felan, e amk buna kanan yurdum insanı dolaşan bu haberlere nassı kanmasın :)...

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=224429

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.google.com/search?q=hoax+nedir+?&sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8

http://www.google.com/search?q=define:hoax&hl=tr&lr=&client=opera&rls=tr&hs=QEG&oi=definel&defl=en 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meta
    meta's avatar
    Erkek

bunu 8.5 kişiye yollarsanız tüm dileğiniz kabul olcak

kural:

her kişi 1 sayılır  

ben......sen...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    öle mesaj yollayana sövüyom direk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yok bi kız hasta olmuşta 15 kişiye yollarsan öss yi kazanırsın da boş bunlar boş mahalleden çingen bi kız daha 7 yaşındayken dağıtıyodu bi güzel patakladım bunu kaçtı kodumun zibidisi baktım ki nettede dolaşmaya başlamış çoklu mail olarak gelmişti bi ara bastım küfürü :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Sadece nette olsa yine amenna a.Q. Günlük gazetelerde bile war yalan dolan haberlar hatırlayanlar bilir Hürriyet'in şu türbanlı görewli elemanın şeyinin rontgenini çekmedi haberlerini adamlar suçlamalar bu yönde falanda yazmadı direk kanıtlanmış,ispat edilmiş gibi yazdı sonra Fatih altaylı mike mike özür diledi hem kamuoyundan hemde o görewlilerden bu sadece aklıma gelen basit bir örnekti hergün karşılaşabileceğiniz bir örnek istiyorsanız;Posta okuyun derim =)

Adamlar genelde son sayfada böle ufak bi kutuya tamamen hayal güçlerini kullanarak haber yazıyorlar.Peki nerden anlıyorsun ? 1-) Önce o küçük kutucuğun içindeki haberleri okuyun,gerçekten mantık ötesi 2-) Gazeteler bir haber verdiğinde kaynak belirtirler AA,IHB, falan gibi ama o küçük kutucukların hiç birinde oyle bir kaynak bulamazsınız çünkü yazamazlar kötleri yemez aksi ispatlandığı takdirde kamuoyuna yalan yanlış haber vermekten çoook büyük cezalar yerler ama kapatılma söz konusu değildir maalesef :(

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

sen küçükken böyle değildin sonradan oldun. cevabını veriom ben bide siktir git ! diom gidior :D

ee abi banada biri yolladı bunu bende sana yollayım 10 tane referansa ihtiyacım var yoksa boku yicem cinler beni yakalıcak bööğğğğğğğ diyor :D deli oluom ya ne kadar mallar var

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Bu 10 kişiye dağıt muhabbetleri eskiden kağıda yazıp dağıtılıyodu.Teknolojiyle modern bi hale geldi.Gün içinde sövmek için ideal bi sebep...

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

sen küçükken böyle değildin sonradan oldun. cevabını veriom ben bide siktir git ! diom gidior :D

ee abi banada biri yolladı bunu bende sana yollayım 10 tane referansa ihtiyacım var yoksa boku yicem cinler beni yakalıcak bööğğğğğğğ diyor :D deli oluom ya ne kadar mallar var

sende onlaradn birisin len:P

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    bu mail i 12 kişiye yollarmısın çünkü 1 ağustosta messenger paralı olacak eğer 12 kişiye yollarsan iconun mavi olacak ve sana ücretsiz olacak:D

taze taze biraz önce geldi bu bakın :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    Sadece nette olsa yine amenna a.Q. Günlük gazetelerde bile war yalan dolan haberlar hatırlayanlar bilir Hürriyet'in şu türbanlı görewli elemanın şeyinin rontgenini çekmedi haberlerini adamlar suçlamalar bu yönde falanda yazmadı direk kanıtlanmış,ispat edilmiş gibi yazdı sonra Fatih altaylı mike mike özür diledi hem kamuoyundan hemde o görewlilerden bu sadece aklıma gelen basit bir örnekti hergün karşılaşabileceğiniz bir örnek istiyorsanız;Posta okuyun derim =)

Adamlar genelde son sayfada böle ufak bi kutuya tamamen hayal güçlerini kullanarak haber yazıyorlar.Peki nerden anlıyorsun ? 1-) Önce o küçük kutucuğun içindeki haberleri okuyun,gerçekten mantık ötesi 2-) Gazeteler bir haber verdiğinde kaynak belirtirler AA,IHB, falan gibi ama o küçük kutucukların hiç birinde oyle bir kaynak bulamazsınız çünkü yazamazlar kötleri yemez aksi ispatlandığı takdirde kamuoyuna yalan yanlış haber vermekten çoook büyük cezalar yerler ama kapatılma söz konusu değildir maalesef :(

snn bilginde yanlış napçaz şimdi, fatih altaylı hürriyette değil bi kere :) sabahta mı ney :) o türban olayıda değil o kadın doktorlar türbanlıymış çocuğun testisinin röntgeni çekmemişler 2 gün bekletmişler erkek çeksin die çocuğun testisi alınmak zorunda kalmış. gerçek olan bu. Tabi yeni şafak, vakit filan okumuyorsan başka :) Dediğim gibi fatih altaylı hürriyeti bırakalı baya oluyor bu haber sırasında da hürriyette değildi sabahtaydı :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 3712 Toplam Mesaj: 24