İnternet Sosyalliğinden Bıktım
-
feysukta biraz önce yazdığım yazıdır
resimlerimi beğenen bi insan evladının da beni dışarda görünce "bugün tipin iyiymiş, tişörtün güzelmiş..." falan demesini istiyorum.
bana oturup 10 saat feysuktan yazacaklarına şöyle bi yere oturup 10 dakika sadece 10 dakika adam gibi konuşmak istiyorum.
video paylaşıp güleceğimize birilerinin çıkıp taklit yapmasını ona gülmeyi, aptal aptal şarkıları koro halinde söylemeyi istiyorum.
farklı şehirde de olsak haftanın 7 günü klavye başında yazacaklarına ayda 1 gün çıkıp gelmelerini, görüşmeyi, sonra 1 ay daha heyecanla beklemeyi istiyorum.
özel günlerde sanal feysuk hediyeleri almakl istemiyorum. mesaj yazılmasını da istemiyorum. onun yerine telefonumun çalmasını ve arayan kişinin son 1 kontürüyle "mutlu yıllar" demesini istiyorum.
şimdi durmayın, altta "beğen, like" yazan yerden bu iletiyi de beğenin.
ben ekran karşısında sosyalleşiyor olacağım... -
ben de isterdim hacı. bilgisayarın "b" sini bilmeyip başka şeylerle uğraşmayı ben de isterdim.
-
hocam yeni siteler denesen orkut falan? açılırsın biraz?
yada yurtdısına açıl?ama bence ne yap ne et sanal kal.etrafındaki insanlar çok mükemmel olsa zaten su an bunu yazıyo olmazdın gerçek dünyada eksikliklerini çektiklerini buluyosundur sanalda
-
çıldırtan kısır bir döngüdür bilgisayar ve internet benim için.
sürekli uzaklaşmak isterim ama neredeyse günün her saati o ekranın karşısında geçer.
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yeni siteler denesen orkut falan? açılırsın biraz?
-----------------------------feysuku istediğim için değil mecburiyetten kullanıyorum yoksa asla açmam
-

-
Hocam senin gibi kimbilir kaç kişi var en başta bende olmak üzere....
-
bu netten nefret ediyorum bütün sosyalliği bitiriyor ama nörek hacı :(
-
haklısın hocam. ama boşver insanların kalitesi ortaya çıkıyo
-
Ben sildim baştan açtım 20 friendsim var sadece gerçek arklarım :D
-
harbiden ya.şöle bir düşünüyorumda herşey pc üzerine kurlmaya başladı
artık evde oturup ailecek birşey izlemiyoruz herkes odalarında
her arkadaş ortamında kesinlikle internet ile ilgili diyaloglar oluyor