İnternet Sosyalliğinden Bıktım
-
Ankaradaki mürdilerle yada çevre şehirlerdeki etkinlik yapabiliriz lunaparka ,paintballa, go karta, parka, int cafeye, halısahaya, hastaneye, pastaneye, eczaneye hertürlü haneye gidebiliriz (biri hariç anladınız onu :D)
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------gerçek dünyada eksikliklerini çektiklerini buluyosundur sanalda
-----------------------------katılıyorum. aynı durum :| asosyalliği bilgisayar değil çevredeki insanlar belirler.
-
bende sadece amazon ormanlarında yerlilerle mızrak atma oyunu oynamak isterdim hacı ciddi söylüyorum
-
Turgaycım bursadaysan buluşalım.
Çiçek pasajı falan yaparız nezamandır yapmıyoruz :p
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
bende sadece amazon ormanlarında yerlilerle mızrak atma oyunu oynamak isterdim hacı ciddi söylüyorum
-----------------------------hocam yerliyim kapışalım?
-
vuvuzella çalmayı biliyosan al çal bütün mahallenin seni kovalayacağına bahse girerim, senin içinde heyecan olur.. hem bütün mahalle senin vasıtanla kaynaşmış olur :D olayı iyi kullanıp türk filimlerinde ki gibi sosyal mesaj verebilme şansın bile var ;)
-
Prometheus bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
hocam yeni siteler denesen orkut falan? açılırsın biraz?
-----------------------------feysuku istediğim için değil mecburiyetten kullanıyorum yoksa asla açmam
-----------------------------ne gibi bi mecburiyet hocam ? microsoft ajanımısın ?
-
snnyk bunu yazdı:
ne gibi bi mecburiyet hocam ? microsoft ajanımısın ?
-----------------------------belli kişilerle iletişimi korumak zorundayım
belli kişilere ara ara selam vermek zorundayım vesaire
ve bunları ciddi ciddi yapmalıyım yoksa hayatım kısıtlanacak
ve o kişilerin çoğu herkes gibi facebook kullanıyor
öyle bi yere gelmişiz ki facebook hesabın yoksa hayatta dğeilsin gibi oluyor
-
Branxian bunu yazdı:
Turgaycım bursadaysan buluşalım.
Çiçek pasajı falan yaparız nezamandır yapmıyoruz :p
-----------------------------Bursa'da olsam tüm arkadaşlarımı arar hergün dışarı çıkardım bilmen lazım =)
biraz da uşak ortamı böyle mi acaba? büyükşehir olsa illa düzgün adam bulunuyor ama küçük yerde pek bi şansın yok
2-3 akıllı mantıklı insan evladı bulursan şanslısın
-