folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Üzerinden Para Kazanmak [Sermaye İçin]

İnternet Üzerinden Para Kazanmak [Sermaye İçin]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Beyler git çalış demeyin zaten çalışıyorum ve evi geçindirmeye yetiyor, iyi bir esnaf fikrim var ve 10-20m sermayeye ihtiyacım var bilgisayar başında iş yerinde boş vakitlerim oluyor ve bazen denk geliyordum internet üzerinde günde 6 saat ayırarak 2m kazandım vs. gibi reklamlar önerebileceğiniz işler var mı? Yoğun çalışmaya aylık 800'e yakın para getirecek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

up bakalım millet ne diyecek.

bizim hoca intertetten  para hikaye demişti. inanmamıştım ama doğru galiba.

faydalı bir site kurdun günlük trafik çok fazla olacak her giren tıklayacak falan çok uzun iş.

bir şey ürettiysen satış yaparsın mesela.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

bu futurist'in yaptğı her yorum insanları yanlış bilgilendiriyor yahu. Internetten para kazanmak hayal mi ? r10 gibi kalbur altı dönen yerde paraya bakın bir de pyasanın gizlilerini görün ne deli paralar dönüyor.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

faydalı bir site kurdun günlük trafik çok fazla olacak her giren tıklayacak falan çok uzun iş.

Sadece oyun oynarak köşeyi dönenler var. Adamlar oynadığı oyunun videolarını çekip para kazanıyor. Yani hikaye falan değil, kazanan çatır çutur kazanıyor.

Ama emek şart. Adam gibi uğraşmadıkça olmuyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Tırnaklarına oje sürerek nasıl manikür yapılır diye video çekip para kazananlar var yahu ne demek netten para kazanılmaz. Sen bi drexler'ın youtube konusuna bak hocam, çalışıyormuşsun da sanırım en eziyetsizi öyle bir şey olur.

edit: gittigidiyor vb. tarzı sitelere ürün girebilir soru yanıtlayabilirim dersen bana pm. Benden çok bir şey akmaz ama damlar.. Onun dışında kendim ürün getirtip satmak isterim aklımda bir şey var dersen de elimden geldiğince fikir verir yardımcı olurum.

izzmarit tarafından 01/Nis/14 01:29 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    izzmarit bunu yazdı

Tırnaklarına oje sürerek nasıl manikür yapılır diye video çekip para kazananlar var yahu. Sen bi drexler'ın youtube konusuna bak hocam, çalışıyormuşsun da sanırım en eziyetsizi öyle bir şey olur.

en eziyetsizi mi huhaha kusura bakma gülme tuttu :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Tırnaklarına oje sürerek nasıl manikür yapılır diye video çekip para kazananlar var yahu. Sen bi drexler'ın youtube konusuna bak hocam, çalışıyormuşsun da sanırım en eziyetsizi öyle bir şey olur.

youtube deyince aklıma geldi. geçenlerde denk geldi "çantamda ne var" şeklinde videolar türemiş. bi tane kız çantasında neler var tek tek çıkartıo, ufak tefek hikayelerini anlatıo, şurdan almıştım, burda bulmuştum felan, videolar 400bin küsür izlenmiş. bu şekilde bi kaç video çekip reklamdan para kazanılabilir :)

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ben idda etmedim böyle duydum diyorum.

kesin birşey demedim zaten.

örneğimi blog üzerinden varmiştim

eleştireceğinize söyleyin öğrenelim. bizde kazanalım

engin bilgilerinizi kendinize saklamayın

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

hocam iyi bir türkçen varsa r10 da makale yazabilirsin, kendini kanıtladıktan sonra kayda değer paralar kazanabilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Prometheus bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

en eziyetsizi mi huhaha kusura bakma gülme tuttu :D

-Tasarımla yazılımla uğraşmıyorsun, yetenek ya da yaratıcılık gerekmiyor, çalıştı çalışmadı hoş durdu durmadı hesap kitap güvenlik kafa patlatmak falan da gerekmiyor.

-Üretmen gereken hiçbir şey yok. Var olanla iş yapıyorsun.

-Sermaye, depo, kargo takibi, üçüncü şahıslara ilgi alaka pazarlama vb. gerekmiyor.

-Tamamen oturduğun yerdesin. Kimseye sorumluluğun yok. Çemkiren yok. Saatle işin yok. Kota yok, kendi koyduğunun dışında hedef yok.

-Hedef kitle çok geniş, istediğin yerden tutarsın. İşveren-müşteri mantığı yok.

Vakit de herhalde harcayacaksın para kazanıyoruz burda :D Bence gündüz de çalışmış insana en eziyetsizi.

izzmarit tarafından 01/Nis/14 02:20 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Kazanılmıyor dıye bırsey yok ciddi anlamda para kazanabılyorsun .Uğraşınca insan devamı geliyor 

hipokondriyak tarafından 06/Nis/14 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2649 Toplam Mesaj: 23