İnternet Üzerinden Para Kazanmak [Sermaye İçin]
-
futurist bunu yazdı
ben idda etmedim böyle duydum diyorum.
kesin birşey demedim zaten.
örneğimi blog üzerinden varmiştim
eleştireceğinize söyleyin öğrenelim. bizde kazanalım
engin bilgilerinizi kendinize saklamayın
bunu bir kaç yorum arasına serpiştireceğim anlaşılan. çok kibarsınız arkadaşlar
-
İnternet üzerinden para kazanmak da mı varmış yeaa? Çok acayip oldum şimdi, tüylerim diken diken oldu. Hocalar hep internetten para kazanmak hayal der ahaha.
---
Neyse şaka bi yana internette para kazanmanın bir sınırı yok gibi aslında. Dünya üzerinde satabildiğin, pazarlayabildiğin her ne varsa internette de rahatlıkla satabilirsin doğru bir kitleye ulaşabildiğin sürece.
Bir de buna ek olarak yer almak istediğin alanda belli bir bilgi birikimin olması lazım. Gerisi artık senin hayal gücüne kalmış bir şey.
- İstersen domain alım satım yaparsın.
- İstersen youtube'da falan bir video kanalı açar (varsa) bir yeteneğini sergilersin. Ya da yine demin bahsettiğim gibi hayal gücüne kalmış işler gerçekleştirebilirsin.
- Makale yazıp satabilirsin (Tabi iyi bir dilbilgisi lazım. Öküz Türkçe'sini kendin bile okumak istemezken başkasının alıp okumasını bekleyemezsin.)
- Web projeleri geliştirip iyi bir hit sağladığında elinden çıkarabilirsin.
- Uzman olduğun bir konu hakkında vblog (video-blog), blog tarzı bir web sitesi oluşturup uzun vadede kazanç sağlayabilirsin.
- 300-500 sermayen varsa ürün alım satımlarından para kazanmayı umabilirsin. Revaçta olan ürünleri tespit etmek çok kolaylaştı zaten.
- Her şeyden önemlisi doğru alıcıya ulaştıktan sonra her türlü fikri bile satabilirsin.
Tekrardan altını çiziyorum, her şey senin hayal gücüne kalmış.
-İstersen 90ların favori oyuncakları taso, gazoz kapakları, futbolcu kartları gibi değersiz şeyleri toparlayıp bir koleksiyoncu edasında satabilirsin. (Şaka bi yana bu fikir hoş oldu. Satan varsa alabilirim belki :P )
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
-
şu hoca meselesine herkes de takılmış :))))
kendimi tayyp gibi hissediyorum. ne desem olay oluyor.
bir ara toplanalım balkon konuşması yapayım :)))
herkes yazmış şöyle yap böyle yap peki nasıl hangi sitelerden
yputube anladım biraz
makalenin kralını yazdım diyelim nerede yayınlıyorum mesela. örneki giderseniz
bilgisizliğimi giderin :(
-
futurist bunu yazdı
makalenin kralını yazdım diyelim nerede yayınlıyorum mesela. örneki giderseniz
bilgisizliğimi giderin :(
Bi dünya webmaster sitesi var. fuub r10 webmastersitesi bunlardan birkaçı. Buralarda alım satım olayları çok olur. Mesela şu linkten az çok fikir edinebilirsin: http://www.r10.net/makale-alimi-amp-satisi-makale-yazarlari/
-
İnternette para kazanmak için o kadar çok farklı sektör varki sen hangisini seçeceksin bilinmez. Ya zaten kazanan bir site alır işletir kazanır geri satarsın. Diğer alternatafileri arkadaşlar vermiş.
-
Up bu ara fikre ihtiyacım var
-
20 bin kredi çek almanyaya bas, 40 veriyor sonra borcu kapat kalsın sana 20 mis. Mesuliyet kabul etmem ben 600 lira bastım =D
-
Hocam uzun vadede program yazabilirsin android ve apple platformlari icin.ogrenmen zaman alir ama sonra para kazanabilirsin
-
Yemek tarifleri,saç modelleri böyle kadınlara veya çocuklara hitap eden bir site açabilirsin.Başlangıç için tahmini masrafın 2000TL filan olur.Makaleydi,facebook sayfasıydı vs
Makinist bir abi var sürekli iş yaptığım günde 60TL basıyor fix.
-
futurist bunu yazdı
up bakalım millet ne diyecek.
bizim hoca intertetten para hikaye demişti. inanmamıştım ama doğru galiba.
faydalı bir site kurdun günlük trafik çok fazla olacak her giren tıklayacak falan çok uzun iş.
bir şey ürettiysen satış yaparsın mesela.
net haklı.
şimdi internette para kazanmak için amelelik işleri var bir sürü ve becerebilirsen.yok makale yazıcan. ya arkadaş adam sana tema veriyor 2-3 satır yazıyorsun devamı yok öyle basit gibi gözüksede kolay değil sonra hadi yazıyorsun istediği kadar adamın adam beğenmiyor. paranı vermiyor.
yok yorum yapıcan. e hadi ondada var para ama harcadığın enerjiye değiyor mu? şimdi bir kaç tane istisna var r10 da ama sadece bir kaç kişi öyle iyi kazanıyor. hadi bende yorum yaparım demeyle girilmiyor öyle işin içine.
hadi web sitesi açalım desek. önce bir sürü teknik problemlerle uğraşıcaz, hadi hallettik onları -temadır,hostingdir, domaindir- sonrasında siteyle düzenli olarak hergün uğraşmadıkça ki uğraşsan bile bir yıl sonra anca düzlüğe çıkarsın.. sürekli içerik kasıp yine tabiri caizse amelelik yapabilecek olan var mı. ondada kazandığın para yetmiyor. örnek:teknoseyir - adamlar kullanıcılardan para topluycak devam edebilmek için
youtubedan hadi kazanabilirsin mesela bi oyuncu geçen açıkladı yılda 4 milyon $ gibi bişe kazanıyomuş.ama dünyada bir akıllı siz değilsiniz bende çok denedim organik içeriği yemiyor. 50 izlenmede kalıyor. 4 milyon kazanan adamın bir videosu 10m izleniyor. ondada numaralar yapmadıkça çok geç hoş o numaralarlada ne kadar youtube u kandırabilirsin.
reklam izle kazan siteleri var. hepsini gördük hiç bi boka yaradıkları yok 5 gün tıklıyorum 1 kuruş veriyor.
bunun dışında en temizi bir programlama dili öğrenip internetteki işleri yapmak.
haa tabi ben çok farklıyım adamlar benim sesimi duydumu videoyu kapatamazlar bana kitlenirler diyorsanız veya benim siteme girince facebook gibi çıkamazlar diyorsanız sizde bir istisnasınızdır. öyleyse durmayın yolunuz açık olsun.
.... demin dota da 2 maç 20dk da bitti yenildik acayip sinirliyim. bu tbt deki en atarlı yorumum sanırım :)