folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder İnternet Üzerinden Telefon Satıcıları

İnternet Üzerinden Telefon Satıcıları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caki_caki
    caki_caki's avatar
    Erkek

04/08/1013 tarihinde http://www.samsungonline.org. wep sitesinden 2 Adet S 4 samsung marka ürün siparş ettim ORHAN DEMİREL adına 1400 tl yatırdım Bana 24 ay faturalı garantili iyade garantili olduğunu söyleyerek bizleri kandırdı telefonu zorla bugün yarın diyerek beni oyaladı Ben başka adres vermeme rağmen bana fatih balaban yurt ici kargo şubesine 06/08/2013 tarihinde gelen kargoda Bana S3 marka CAKMA faturasız mal gonderdi hemen tekrar orhan demirel aradım bana depoda arkadaşlar karıştırdı diyerek yalan beyanda bulunuyor ve simdi ürünu sana hic gondermeyeceğım diyerek tehdit bulunuyor
    ve bu insan hala insananlara ürün satıyor hala cep acık SAVÇILIGA VE DOLANDIRICILIK BüRO AMİRLİĞİNE DİLEKÇE BULUNDUM..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

bu tür sitelerden alışveriş yapmak cesaret ister. akıl var fikir var hiç bi bok bilmiyosanız ürünün samsungdaki fiyatlarına bakın adamların sattıkları fiyatın altına nasıl sattığını düşünün. kesin mesafeli satış sözleşmesi vardır. bu tür tipler eşşeğini sağlam kazığa bağlar. 

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caki_caki
    caki_caki's avatar
    Erkek

yargı yoluyla birsey  alamayızmı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hiç bişi çıkmaz o davadan..

siteyi frontpage ile yarım saatte yapmışlar.

zaten girer girmez git ben dolandırıcıyım diye bağırıyor.

hiç bişi yapamıyosanız mouse ile site üstünde bi gezin yahu :)

Sipariş verdiğinizde MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİNİ KABUL ETMİŞ olursunuz.

Mal/hizmetin teslimi alıcının talep ettiği adreste kendisine yapılır. Teslimat; stokun müsait olması ve mal bedelinin Satıcının hesabına geçmesinden sonra en kısa sürede yapılır. Doğal afetler, hava muhalefeti vs. gibi mücbir sebeplerle gecikmeler olabilir. 

Satıcı, mal/hizmetin siparişinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde teslim eder ve bu süre içinde yazılı bildirimle ek 10 (on) günlük süre uzatım hakkını saklı tutar. Herhangi bir nedenle mal/hizmet bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, Satıcı mal/hizmetin teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir. 

Alici, kendisinden başka birine ve de kendi adresinden başka bir adrese teslimat yapılmasını isterse, bu talebi doğrultusunda teslimat yapılır. Teslimat masrafları Alıcıya aittir. Satıcı, web sitesinde, ilan ettiği rakamın üzerinde alışveriş yapanların teslimat ücretinin kendisince karşılanacağını beyan etmişse, teslimat masrafı Satıcıya aittir. Mal/hizmet teslimatı kargo firmalarınca yapılmaktadır. 

Tüketici teslim almadan önce malin muayenesini yapmalı, ayıplı ve hasarlı mali kargo firması yetkilisinden teslim almamalıdır. Alici kargodan teslim alınan ürünün sağlam ve hasarsız olduğu kabul eder. Alicinin teslim öncesi malı muayene sorumluluğu vardır. 

Sipariş konusu mal/hizmetin teslimatı için; alıcı tarafından mesafeli satış sözleşmesinin elektronik ortamda gerekli teyidinin yapılmış olması ve bedelinin Alicinin tercih ettiği ödeme sekli ile ödenmiş olması şarttır. 

Herhangi bir nedenle mal/hizmet bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, Satıcı mal/hizmetin teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

https namına bişi olmayan bi ekranda benden tc isteyen siteden alışveriş niye yapayım ben..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

o fiyata s4 mü olur be abicim. gitti paralar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Turkiye de ac kalanin aklina........................

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

hocam telefon eden bulgaristanlı kızlarada para göndermiyorsun umarım?

geçmiş olsun

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

yani şu sitenin arayüzünü görünce de mi hiç anlamadın dolandırıcı olduklarını? pes valla. geçmiş olsun üzüldüm

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hacım yuh tbt müridi düşme böyle şeylere geçmiş olsun.

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun 

1 bardak soğuk su iç

Toplam Hit: 4347 Toplam Mesaj: 23