İnternet Üzerinden Telefon Satıcıları
-
1 tanede degil 2 tane bi an insan tufaya düşebiliyor yapacak bişey yok mal adamın 300ede satar 1300ede orj olup olmaması ne farkder
Cia tarafından 16/Ağu/13 12:39 tarihinde düzenlenmiştir -
aslında siteye bakacak olursak satışı samsung facebooka özel bi kampanya ile satıyormuş gibi gözüküyor.. samsung a bildirip adamın üstüne gidilebilir.. mağdurlar toplaşıp samsung üzerinden yaptırım uygulayabilir.. benzer bi durum turkcell için olduydu turkcell 20 tl yüklediydi hattıma..
-
Savcılık bu adamın yerini bulamıyormu____????? ıp adresinden mac filan
-
Sen üstüne bi bardak soğuk su iç bu havada iyi gider;)
Mantığınızı anlamıyorum şimdi ben adamlara davetiye çıkartıyosunuz gelin beni dolandırın diye..Ondan sonra buraya konu açıyosunuz S4ün tanesi 1400 - 1600 lira arasındayken sen tutup 2 tane s4 ü 1400 liraya mı alacağını sanıyorsun? Adam o fiyata o telefonu satsa zaten ne kazanacak o işten bunu düşünemiyomusunuz yani.O parayıda geri alamazsın aynısı çok yakın bi zamanda iş arkadaşım tarafından yaşandı adam s3 sipariş ediyor çakma s3 mini geliyo ne garanti var ne doğru düzgün aksesuar adam sadece şarj makinesini koymuş:) Kime müracaat edersen et adam bana yatırdığı para karşılığında 2 adet telefon gönderdim diyerek çok rahat kurtulacak işin içinden.Öyle iyade hakkı falanda olmaz sonuçta adamlar kurumsal bi şirket değil.Seyyar satıcıdan aldığın telefonla aynı nitelikte kimseyede kanıtlayamazsın durumunu. Neyse sağlıcakla kal -
Hocam yani 2006 dan beri üyesin, benzer sitelerin milyon kere konusu açıldı, tartışıldı, dolandırıcı oldukları belirtildi. Hatta böyle dolandırılan birkaç arkadaşın konusunu bile hatırlıyorum. İnsanm alışveriş yapmadan azıcık araştırır bakar telefonun fiyatlarına.
Tüm dünya dan daha ucuz nasıl satabiliyor bu adam orijinal samsung s4 ü diye bi sorgular.
Maalesef o paralar gitti hocam soğuk su içicen. Adam o işi yapıyorsa kılıfını bulmuştur kesin.
Site zaten ofsayt. Telefon detayları kısmındaki yorumlar falan site sahibi tarafından girilmiş belli, hepsi kalıp cümleler. Ssl yok.
Tasarım zaten " Gel hocam gel fahiş fiyata adam düdüklüyoz" diye bağırıyor.
İlla uğraşıcam diyorsan savcılığa suç duyurusunda bulun, ama bulunmadan da bi avukata danış. Çünkü eğer birşey çıkmazsa bide mahkeme masrafları kitlenir sana soğuk su değil antarktika buzuluna kafa atsan kafi olmaz.
-
abi nasıl güvenip 3 milyar yolladın adama ya :/
ben 10 liralık iş bile yaparken iyice araştırıyorum. sonuçta ağaçtan toplanmıyor para.
geçmiş olsun artık biraz pahalı bir tecrübe oldu senin için.
-
1400 liraya 2 tane s4 aldığını sanıyordun öylemi?
-
Kreyzi bunu yazdı
abi nasıl güvenip 3 milyar yolladın adama ya :/
ben 10 liralık iş bile yaparken iyice araştırıyorum. sonuçta ağaçtan toplanmıyor para.
geçmiş olsun artık biraz pahalı bir tecrübe oldu senin için.
3 Milyar vermemiş hocam 1400 lira yollamış adama .
-
konuyu açan arkadaşlardan bir sürü var türkiyede yolunu bulmak isteyen bulur
-
geçmiş olsun. savıcya kalmış bir şey. biz çatır çutur kıtır mıtır aldık. hem de 3 günde. he tabi dolandırıcı pezevengin de gtü tutuşmuştu, baya bi destekli salladım korkuttuydum..