İnternete Bağlantısında Dns Kullanım Problemi
-
77.88.8.8
77.88.8.1
208.67.222.222
208.67.220.220
bu sabahtan beridir işe yaramıyor. Bir kaç gündür DNS girdiğimde net sürekli kopuyordu. Şu an engelli sayfalar dns girdiğimde bile engelli olarak karşılıyor beni. Var mı şu an kullandığınız pek fazla bilinmeye sağlam DNS yoksa DigitalOcean' a geri mi dönmek lazım :/
Not: Konu gizli belki sağlam DNS gelir hemen public etmeyelim...
MOD: Lütfen konu başlıklarını konu içeriğine uygun yazalım, ve konuları doğru forum bölümlerine açtığımıza emin olalım.
-
DNS nedir bi araştır istersen, senin için yasaklı sitelere girmek için bir araç belli ki. (dns dönemi sona mı erdi diye sorduğuna göre :) )
-
141.211.125.17
141.211.144.17
yada chrome zenmate eklentisini kur hocam..
-
WebJas bunu yazdı
DNS nedir bi araştır istersen, senin için yasaklı sitelere girmek için bir araç belli ki. (dns dönemi sona mı erdi diye sorduğuna göre :) )
bilginle beni ezmeye çalışmana hayran kaldım hatta ağzımın suları faşu fuşur aktı ama keşke yorumu yazmadan önce profilimi ziyaret edip daha Türkiye' de Sistem Mühendisliği diye bir bölüm yokken benim Sistem Mühendisi olarak mezun olduğumu okusaydın daha sonra yorum yapsaydın be kardeşim :) İnternet jargonuna (jargonun ne demek olduğunu bilmiyorsan TDK dur kısaltmayayım Türk Dil Kurumuna sorabilirsin) bu şekilde geçtiği ve anlaşılabilir olduğundan dolayı bu şekilde sorduğumu ilk bakışta anlayan ve anlayabilecek olan o kadar çok kişi tanıyorum ki :) bu şekilde anlayıp, kendince yorumlayıp altına post atacak kimseyi düşünmedim açıkcası...
-
-
Engelli olan sitelerin isim bazlı değilde direk ip bazlı engellenmiş olabileceği düşüncesi neden aklına gelmez ki ?
-
kazasker1 bunu yazdı
Open DNS ve Yandex bi işe yaramadı Norton çok yavaş diye tercih etmiyordum :) Essan teşekkür ederim deneyeceğim. Serdar bir kaç kişiye denettim onlarda sıkıntı çıkmadı IP bazlı olduğunu düşünmedim ve ayrıca sadece bir domain değil onlarca engelli domain denedim hepsinde sonuç aynıydı bazı uygulamaları TTNET sağolsun aşamalı yapmakta ya önce bilmem nerede uygulamaya koyma gibi acaba dedim o yüzden. Şu an essan' ın verdikleri ile giriş yapabildim :)
-
DNS dönemi bitse tahribata nasıl ulaşacaktın?
-
175.46.39.39
175.46.39.40
dener misin hocam? -
Daniel-Koo bunu yazdı
DNS dönemi bitse tahribata nasıl ulaşacaktın?
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından uygulanan bir karar bulunamadı.
-
Başlığı öyle bir yazmışsın ki, sanki şu an kullandığımız internet DNS sisteminin yerine yeni bir teknoloji geliştirildiğini duyurmak ister gibi olmuşsun.