İnternete Bağlantısında Dns Kullanım Problemi
-
Verdiğim dnsleri denedin mi hocam?
-
sRcN bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
DNS dönemi bitse tahribata nasıl ulaşacaktın?
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından uygulanan bir karar bulunamadı.
Hocam sen gerçekten o bölümü bitirdiğine emin misin yada sen hangi sene bitirdin ya çok geride kalmışsın ya da kötü bir yalancısın :)
dns illa bir site engeliyse mi kullanılıyor isimden oluşan tüm domain adreslerine ulaşmak için bir dns servere ihtiyaç vardır yoksa ulaşamazsın
sen konu başlığını yanlış yazmışsın sanırım dns değiştirerek engelli sitelere ulaşma devri kapandı heralde demeliydin
ya da dns ile ilgili hiç bir bilgiye sahip değilsin
SeRDaR tarafından 10/Tem/14 11:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazilimci bunu yazdı
Verdiğim dnsleri denedin mi hocam?
teşekkür ederim şu an sıkıntı yok hocam
-
Adam kendi kalesine gol attı, kusura bakma da hocam sen sistem mühendisligini boşuna okumuşsun...
-
SeRDaR bunu yazdısRcN bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
DNS dönemi bitse tahribata nasıl ulaşacaktın?
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından uygulanan bir karar bulunamadı.
Hocam sen gerçekten o bölümü bitirdiğine emin misin yada sen hangi sene bitirdin ya çok geride kalmışsın ya da kötü bir yalancısın :)
dns illa bir site engeliyse mi kullanılıyor isimden oluşan tüm domain adreslerine ulaşmak için bir dns servere ihtiyaç vardır yoksa ulaşamazsın
sen konu başlığını yanlış yazmışsın sanırım dns ile engelli sitelere ulaşma devri kapandı heralde demeliydin
ya da dns ile ilgili hiç bir bilgiye sahip değilsin
konuda ki ilk yanlış anlaşılma postuna verilen cevaptan sonra bu tarz yorumların gelmeyeceğini sanıyordum :) İstersen diplomamı falan göndereyim hahah :) Beni forumdan tanıyanlar falanda var sor istersen :D
-
Sistem mühendisliğini sadece "Ben sistem mühendisiyim, en iyi ben bilrim" demek için mi okudun merak ettim doğrusu... Yoksa bu şiddet bu ne celal
-
legendary bunu yazdı
Sistem mühendisliğini sadece "Ben sistem mühendisiyim, en iyi ben bilrim" demek için mi okudun merak ettim doğrusu... Yoksa bu şiddet bu ne celal
2 gundur uykusuzluktan bu şiddet bu celal 2 gunde 5lt uzeride kahve içmekten kırdıysam birilerini affola...
-
legendary bunu yazdı
hep bütle geçmiş diyolar.
-
vpn zenmate comodo dns bunlar işini görecektir.
comodo dns kullanıyorum ve gayet mutluyum.
-
1234567B bunu yazdılegendary bunu yazdı
hep bütle geçmiş diyolar.
:D Büt demeyin abi kötü oluyorum lanet olası okulun kenarına çit çekmemişler yaz okuluna kaldım :(
Bu arada dns yasaklı sitelere girmekten başka neye yarıyor ki ? :D Bilmiyorum bilmemek ayıp değil.