İnternetimle İlgili Komplo Teorileri
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yaklaşık 7aydır ortak kullanıyoruz onlar download yapmasını bilmez fazla
yapsa bile 1-2 parttır ama 1 haftadır full böyle
-----------------------------Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :) Öğrendi belki. Adama bir yerden film hastalığı falan bulaştıysa sabah akşam film asılıyordur :) En iyisi sen dediğim gibi git sor. Hem ayıp değil mi ortak kullanıyorsun köküne kadar asılacaksın adam sitelere girerken sürünecek. Ucundan azcık da ona bırak :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yaklaşık 7aydır ortak kullanıyoruz onlar download yapmasını bilmez fazla
yapsa bile 1-2 parttır ama 1 haftadır full böyle
-----------------------------Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :) Öğrendi belki. Adama bir yerden film hastalığı falan bulaştıysa sabah akşam film asılıyordur :) En iyisi sen dediğim gibi git sor. Hem ayıp değil mi ortak kullanıyorsun köküne kadar asılacaksın adam sitelere girerken sürünecek. Ucundan azcık da ona bırak :)
-----------------------------la ben zaten insaflıyım gece bırakıyorum downloada bide sabaha erken saatlerde bunlar 24saat o zaman bişiler yapıyor :)
akşam gidip soracam artık isteyenin1 yüzü yapmayanın 2 yüzü
bakalım neler olacak sonuc ne
-
bu aralar nette bi sorun war bendede 10 dakkada en az 4 kere bağlantı kopuyo. hayata küstürdü beni amk neti. sinirden bilgisayarımla duygusal bağlantı kurcam nerdeyse:D oturup ağliicam bilgisayarıma girsene şu internete neden böyle yapıyosun ben sana naaptım diyesim geliyo arada bi.(şizofrenmi oldum ne.)
-
ya gittim bizde sorun yok dedi bişi yok normal dedi içeri girip bakayım diyemedim
yok mu bi program bunu anlayabileceğimiz ?
-
kreyzi , internet dalgalanıyo mu yoksa böle 225'e kitlenip mi indiriyo
160 180 200 190 223 falan yapıyosa bi bokluk war ama eğer 220'ye kitliyip indiriyosa harbi ciddi bi bokluk war
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------kreyzi , internet dalgalanıyo mu yoksa böle 225'e kitlenip mi indiriyo
160 180 200 190 223 falan yapıyosa bi bokluk war ama eğer 220'ye kitliyip indiriyosa harbi ciddi bi bokluk war
-----------------------------aynen öyle dalgalı 140 görüyor 500 vuruyor 300 görüyor kafayı yemiş durumda
-
300 350 falan görüyosa limit koydu mu acaba demen biraz saçma oluyo çünkü limit dediğin öyle olmaz bildiiğim kadarıyla
senin telekomla problemin war
-
444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz..
ya bağlantı kurduğun kişi müzik film ne bulursa indiriyo yada dağıtıcı almış 5 10 kişiye birden veriyor.
-
ne yapcaksin biliyormusun networkdan dosya paylasima gir orada karsi bilgisayerin ismi cikiyorsa demeki senin aginda :)