folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "İnternetsiz Ev Kalmasın" Diyerek Sürekli Aranıyorum

"İnternetsiz Ev Kalmasın" Diyerek Sürekli Aranıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

Aqduklarım gece 2-3 de aramaya başladı.

ibneler artık hafta içi 8-9 saatlerinde arıyorlar. 1'e basıp ana bacı küfür ediyorum. iyt de numaraları hiçbirşeyi çıkmıyor. eski kafalı telefonum var 2g. alo ve mesaj. 30 numara engelleme seçeneği var. Sonrasını engellemiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

çiftlemişim :D

edit: programla aralık engellediğim için uzun zamandır spam arama gelmiyordu.

Yeni hat almış orospu çocukları 0850 ve 212li 900 küsur ile devam ediyor.

btk vb şikayet ettim de bir şey ıkacağını sanmıyorum. 

müridin paylaştığı listeden genel merkezlerini aradım sıradan bi şahıs çıktı. benim alakam yok ama şirket sahibini tanıyorum ben ileteyim dedi.

ister ilet ister iletme bi daha ararlarsa analarını sikicem dedim. sonra engelledim belki aradılar bilmiyorum :)

joe_black tarafından 14/Ağu/22 16:38 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı

Yıllardır her arama sonrası elimde ne iş varsa bırakır, 1 dakika içerisinde şikayet kaydı oluştururum. Dinsizin hakkından imansız gelir.

Üşenmeyin, hepsine çatır çatır cezalar kesiliyor.

Edit: Üşenmedim saydım, şimdiye kadar 480 ihbarda bulunmuşum.

hocam ben de bi ara baya şikayette bulundum, ancak bu firmaların ne tür cezalar aldığını, gerçekten ceza alıp almadığını bilmiyorum.

bunları öğrenme imkanımız var mı acaba?

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

bana daha güzeli de oldu 2014 de Turktelekom ile aram iyice bozuldu o zaman 6 ay boyunca hiç internet kullanmadan fatura ödedim her gün arıza kaydı açtım her gün sorun sizde dedindi o gün kendime söz verdim dünyada tek sağlıyı TTNET olsun gene kullanmayacağım 2014 den bu güne TURK.NET kullanıyorum her neyse 

geçen sene aradılar bey efendi tahütünüz bitiyor a gerçekten mı dedim ee ne olacak şimdi e faturanız çok yüksek gelecek dedim yok artık ee ne yapacağız size yeni tahüt hmm dedim herhangi bir değişiklik olacak mı internetimde dedim evet efendim internetiniz daha da hızlanacak nasıl olacak dedim o 50MBPS ye kadar hızınızı yükselteceğiz e dedim bende ev telefonu var o ne olacak e ona da para ödemezsınız hmm dedim benim şuanda aldığım hız ne peki 16MBPS diye cevap verdi dedim ozaman az ödüyorumdur ondan bu kadar yok eski tarife o pahalıydı bu yeni teklifimiz çok uyguna gelecek 95 TL

hmm dedim çok değişik şimdi benim internetim 100MBPS siz bana 50 vereceksiniz ben 85TL ödüyorum siz bana 95 indirim yapacaksınız diyorsunuz 1000 DK telefonum var üstelik ücretsız üstelik bunların hepsi tahütsüz üstelik de insanları dolandırıyorsunuz utanmıyormusunuz dedim tamam bey efendi kapatın telefonu diyor yok dedim dinle beni otur işin ne benim zamanım çok bu gün tatil günüm canım sıkılıyor zaten senle 2-3 saat konuşacağız bey efendi ben çalışıyorum diyor valla dedim iyi ya işte işini yap konuş benimle piskologa ihtiyacım var dinle hele bak daha neler anlatacağım çay varsa al gel tamam bey efendi sizi listeden çıkartıyorum lütfen telefonu kapatın aa olmaz muhabbet edeceğiz kaçarın yok ailen nasıl iyiler mı filan dedim kendi kapattı bir daha aramadı :) şimdi de dijitürk dadandı ama bunların fantazisi biraz daha geniş geçen robot aradı aranmak istiyormusunuz dedi 1 e bastım garının biri size nasıl yardımcı olabilirim diyor yok dedim ben nasıl yardımcı olayım dedim abla diyor siz 1 e bastınız e siz de beni aradınız diyorum küfür etti kapatı kızdı galiba :/

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı

Yıllardır her arama sonrası elimde ne iş varsa bırakır, 1 dakika içerisinde şikayet kaydı oluştururum. Dinsizin hakkından imansız gelir.

Üşenmeyin, hepsine çatır çatır cezalar kesiliyor.

Edit: Üşenmedim saydım, şimdiye kadar 480 ihbarda bulunmuşum.

hocam ben de bi ara baya şikayette bulundum, ancak bu firmaların ne tür cezalar aldığını, gerçekten ceza alıp almadığını bilmiyorum.

bunları öğrenme imkanımız var mı acaba?

Düşük rakamlar olmadığını biliyorum, güncel nedir bilmiyorum ama 2 yıl önce bir müşterimde konusu olmuştu izinsiz gönderim sms başına 5bin cezası var diye.

Geçen yıl da bir emlakçı beni aramıştı, "abi bizi şikayet etmişsin, haklısın ama bizim suçumuz yok bir eleman işe almıştık o yapıyordu biz anlamıyoruz bu işlerden 60bin₺ ceza yedik" demişti. 

Bu arada en son dün yine şikayet kaydı açarken duruma baktım, aramaların çoğu İzmir menşeli şirketler. Özellikle İzmir ticaret bu işte çok hızlı tüm başvurularım çatır çatır cezalandırılmış.

Toplam Hit: 5002 Toplam Mesaj: 46
internetsiz ev kalmasın