İnternette Bakılan Resimleri Silme.. Müridler Yardım Bi Bakın :S
-
firefox veya chrome da bu resimler nerde tutuluyor?
-
print screen yapıp direk msn ekranından yolladığın seylerde öyle kaydoluyo lanet olsun.
delete enter yapıom tek tek hepsine yada sağ tık özelliklerden klasörü bul gir içine yak kaç :)
Ccleaner halleder sanırım onuda
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------Girdiğim sitelerden bahsetmiyorum ben
mesela babama e-postadan bir resim geliyor onu açıyor sonra sağ okla klavyeden devam ediyo benim internette gördüğüm bütün fotoğraflara ulaşıyor bildiğin hepsi gözüküyor yani tahribat avatarına kadar bütün o tarz görüntüler işte arkadaşlarla facede olan fotolara falan bakmıştım mesela onlarda görünüyor onları kaldırmam gerek.
-----------------------------
Tamam arkadaşların bahsettiği olayda bu zaten.yukarıda yazılanları yapman yeterli -
Temp.internet files klasörüne girdim orada birsürü klasör ve resim dosyaları var şimdi ben o klasörün içini hepsini seçip tek deleteyle boşaltsam herhangi bi yazılım problemi yaşamış olurmuyum bi zarar gelirmi onun içini boşaltsam yani ?
-
oh en güzel lan bizimki daa klavyesine dokunmuyo dio zaten işte hergün başımda pc var 30 senedir ne bakcam :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
Temp.internet files klasörüne girdim orada birsürü klasör ve resim dosyaları var şimdi ben o klasörün içini hepsini seçip tek deleteyle boşaltsam herhangi bi yazılım problemi yaşamış olurmuyum bi zarar gelirmi onun içini boşaltsam yani ?
-----------------------------şuna bi cevap müridler sonra halletmiş olacam sorunu
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------şuna bi cevap müridler sonra halletmiş olacam sorunu
arkadaşım hiç uğraşma diğer müridlerin de dediği gidi ccleaner kullan pc yi kapatmadan önce çalıştır madem o kadar riskli yerlere giriyon pcdeki gereksiz herşeyi siliyo bu program ve 1dk da işini bitiriyor -
Lostok bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------EpheSuS bunu yazdı:
arkadaşım hiç uğraşma diğer müridlerin de dediği gidi ccleaner kullan pc yi kapatmadan önce çalıştır madem o kadar riskli yerlere giriyon pcdeki gereksiz herşeyi siliyo bu program ve 1dk da işini bitiriyor
-----------------------------CCleaner (Y)(Y)
-
http://www.ccleaner.com/download
CCleaner işini görür. Linkten programı indir, kur. Türkçe dil desteği var zaten, zorluk çekmezsin..
-
EpheSuS bunu yazdı:
Bolvadinli peder namazında niyazında bizim nargileli birali fotolar var arkadaşlarla görmüş sanırım sıçacak kanıtları kaldırmak lazım :D
-----------------------------boşuna dememişler veliden deli deliden veli çıkar diye.
iah gençlik ah.
yaş kaç (: