İnternette Gönlünüzce Kullanabileceğiniz 1 GB Masaüstünüz Olsun Hemde Ücretsiz
-
arkadaşlar az once keşfettim valla bundan once keşfedenler varsa yadırgamasın
www.desktoptwo.com adresine gidin bir account alın sonra giriş yapın önünüze windows desktop gibi bir zımbırtı gelicek içinde ıvır zıvır şeyler mevcut mp3 playeri var image viewer pdf zımbırtısı openoffice aynı masa üstünde çalışır gibi en güzel özelliklerden biride internetteki bir dosyayı upload edebiliyorsunuz harddrive bölümüne
-
eyeOs un üstüne tanımam , fıstık gibi
-
ama o bildiğim kadarıyla free alan tanımıyor kendi hostun varsa kullanırsın ee hostu olmayan ne yapıcak ?
-
-
buda güzelmiş ya eywallah bakalım kendisi internetten dosya upload etcekmi kendine
-
ftp ne atacaksın. Gayet güzel bunu kullanıyorum bende
-
dostum ben dünyayı geziyorum e haliyle usb diskten daha komplike bir durum
-
denemek lazım kalite bakımından nasıl acaba
-
bunların internete bağlanılanları varmı:D olabilirmi mümkünmü böyle bir şey
-
valla ben güveneme bu sitelere, paşa paşa 2 tane 3 tane 60 gb lık HDD var elimde onları kullanıyorum dosya deposu olaraktan :) 3 ünüde int. kafeden çaldım :) haketti ama. a.q un çocuğu bana 50 ytl soktu, lan borcumu ödediğim halde gitmiş babız üzerine böle böle borcu var 1 yıldır vermiyor oda çıkarmış vermiş parayo evde bana sölemedik lazf bırakmadı.. 50 ytl için beni rezil ettin falan filan. (cafe 2 katlı aşağıdaki kata kimse takılmaz pek, hafta sonralırı orada müşteri olur oda askerler onun haricinde makinalar kapalıdır mahallenin gençleri orda oturup sohbet eder sigaralarını içer. bende sabah erkenden gidip orda 3 HDDD söktüm bi ark. attım sırt çantama çıktım) bidaha uğramadım ztai evde takılıyorum artık :)
-
braveheart bunu yazdı:
-----------------------------
ftp ne atacaksın. Gayet güzel bunu kullanıyorum bende
-----------------------------bu güzelde sadece orada kulanabiliyorsun bunu üye olup böyle kendi hostuna yükleyebileceğin ve sanki remote desktopla bağlanmış gibi kendi hostunu yönetebileceğin bir program yokmu browseri olan
Toplam Hit: 4143 Toplam Mesaj: 18