İnternette Gönlünüzce Kullanabileceğiniz 1 GB Masaüstünüz Olsun Hemde Ücretsiz
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------
valla ben güveneme bu sitelere, paşa paşa 2 tane 3 tane 60 gb lık HDD var elimde onları kullanıyorum dosya deposu olaraktan :) 3 ünüde int. kafeden çaldım :) haketti ama. a.q un çocuğu bana 50 ytl soktu, lan borcumu ödediğim halde gitmiş babız üzerine böle böle borcu var 1 yıldır vermiyor oda çıkarmış vermiş parayo evde bana sölemedik lazf bırakmadı.. 50 ytl için beni rezil ettin falan filan. (cafe 2 katlı aşağıdaki kata kimse takılmaz pek, hafta sonralırı orada müşteri olur oda askerler onun haricinde makinalar kapalıdır mahallenin gençleri orda oturup sohbet eder sigaralarını içer. bende sabah erkenden gidip orda 3 HDDD söktüm bi ark. attım sırt çantama çıktım) bidaha uğramadım ztai evde takılıyorum artık :)
-----------------------------sen kız olduğuna eminmisin :|
bu arada bu aleti windows olarak kullancan aslında süper olur :D
-
upload edilen dosya nerde ??? rar formatlı bile uplaod etsen dosya görünmüyo
-
Yahu ben bunu çok sevdim neden acaba, dosya gönderme felan oluyo, 1 gb hemde, kurdum Hemde Kendi adıma aldım hesabı ShockMan eh eh eh daha ne isterim. Wery Good bir olay.
-
aslinda super bi hizmet,benim cok hosuma gitti.
messenger engelli firmalar falan icin bile,burasi bicilmis kaftan;))
-
Ya bana yüksek alanlı kendi domanimi kullanabileceğim bir host varmı
-
eskideb rus bi site vardı alper neydi onun adı yahu ne kadar yaygındı hatırlarsam yazarım
-
Bu tür sanal fikirleri çok severim. Denedim gerçekten süper. Email ftp depolarına son artık aq :)