İnternette Sorgulanan İsimlerin Başkası Tarafından Alınması.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

http://www.internic.net/whois.html

Buradan sorgulayın.

Altan naptın oğlum :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

İsim tescil hakkında bu konuda baya şikayet okudum.

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Türk firmasından sorgulatırsan sana mübahtır. Türk firması ile çalışmayın aq ne iş etiği var bu türklerde ne teknik bilgi var nede güvenlik diye bişey var.

Ben dünya kadar host ve datacenter gördüm, saç baş yolduğum durumlar oldu, ama türk hostta datacenterda milletin yaşadıklarını duyunca oha oluyorum. Harddiskiniz gitti recovery parasi verin diyenler, domainimi baska firma almış diyenler, Bu müşteri parasını ödemediği geciktirdiği için yayını durdurulmuştur diye kurumsallık için yırtındığı sitesine ibare koyulanlar... saymakla bitmez.

Ne sorgulatmıştın merak ettim hoca.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Türk firmasından sorgulatırsan sana mübahtır. Türk firması ile çalışmayın aq ne iş etiği var bu türklerde ne teknik bilgi var nede güvenlik diye bişey var.

Ben dünya kadar host ve datacenter gördüm, saç baş yolduğum durumlar oldu, ama türk hostta datacenterda milletin yaşadıklarını duyunca oha oluyorum. Harddiskiniz gitti recovery parasi verin diyenler, domainimi baska firma almış diyenler, Bu müşteri parasını ödemediği geciktirdiği için yayını durdurulmuştur diye kurumsallık için yırtındığı sitesine ibare koyulanlar... saymakla bitmez.

Ne sorgulatmıştın merak ettim hoca.

Sana katılmakla beraber bide fikrini soralım. Domain veya hostigde hangi yabancı firmayı tavsiye edersin ve neden ?

Toplam Hit: 2267 Toplam Mesaj: 15