İnternette Torrent Ten Film İndirenler Yandı
-
geçin bu işleri ya kaç milyon insan var nasıl tesbit edecekler:))) hadi diyelim ettiler o tespit ettikleri milyonlar bir tükürükte boğar adamı:9 yemez yani
-
Brazzers, NaughtyAmerica felandır bunlar. açarlar tabi.
Ama sinemadan kalkmış bi film için kimsenin gidipte dava açıcagını sanmam. Adam dicek amk en azından reklamımız dönüyo orda bide kaldırtırsak oda gider. :).
Amerikada bile körtopal yürüyosa bu işler türkiyede bi bok olmaz :)
-
korsanı yemeyi bitirmeyı amaclıyorlarsa önce para yemeyı kesıp sokaklarda caddelerde kenarda köşede cd satan dükkanları kapatsınlar sadece üsküdarda kadıkoyde +50 dükkan var !
-
Bu bi bok olmazcı yapı yakında tanıdık bilişim avukatı var mı diye konu açmaz umarım. Hukuk her noktayı işgal etmiş durumda. Lisans eğitimimi tamamlayıp birde hukuk okuyacağım anasını satayım kendimi hiç bu kadar hırslı hissetmedim . Türkiye de avukatlar bile vurgunculuğa başlamışlar, bu kadar hukuktan yasadan bihaber milleti karşısında bulan veriyor 2 3 parça kağıdı sökül paraları ondan sonra. Türkiye de yasa koyan var uygulayan yok ya da ikiside var takan yok , ben anlamadım bu sistemi. İnternet insanların hergün biraz daha kısıtlanan hayatlarından arta kalan gerçek özgürlüğü tattıkları sanal bir dünya. Bari burda polisler yasalar olmasın .
-
onuda geçin kaç kişi işletim sistemi lisanslı kullanıyo cogumuzun kacak ofice olsun vb vb programlar hep kırık olsa bunlara olur bence bunlardan korkalım :)
gecen gün başıma gelen bi olay ben neti komsudan alıyorum 4 kişi kullanıyoruz 2 bina arası kablolar var hali ile camdan bi baktım telekomun aracı adamlar ıcerden baykuş gibi saga sola bakıyolar dedım bunlar galıba kabloları kescekler fırladım balkona geldi adamlar neyse gordu kabloları bi cama 3 kablo giriyo anladı adamlar benı balkondanda gıdıyo dedi bana o kabloları cıkartın yasak ceza keserız dedim neden yasak neymiş her ev bi tane kullancakmış :) dedim biz oyun oynuyoruz landan neti kullanmıyoruz istersen dokun kablolara olacakları gör dedim gidiş o gidiş çogu şey tezgah dümen burdakı amac daha cok ttnet satmak ıcın milleti korkutup kandırmak
tornent olayıda korsanı önlemek için dir herhalde öyle geliyo bana
-
Hocam sen simdi yeni bir oyun cıktı ve alman için buyuk bir mebla odemen lazım alırmıydın sahsen ben almazdım salakmıyım 4 saat 5 saat için o kadar paranın kanına gireyim o paraya başka bi zevk peşinde koşarım kendim oynarım :D zaten teknolojiye kimse ayak uyduramaz buyuk şirketler bile ne kadar engellerlerse olmaz o iş yalan olur misalen demişsinki torrent indirenlere ceza diyelim 213145 kişiye ceza kestiler bu adamlar neti kullanırmı sence ben iptal ederim anında yani sonuç bu firmalar para kazancak diye diyer firmalar g*te gelmez :)
-
bişey çıkmaz
-
Sadece ip adresiyle bi bok hak iddia edemezler.Filmimi indiririm en kötü ihtimalle evime ihbarname çekip geliyoz derler hdd yi söküp başka hdd takarım ya da harici hdd yi saklarım ve gelenlere götümle gülerim :D
-
self bunu yazdı:
-----------------------------
gecen gün başıma gelen bi olay ben neti komsudan alıyorum 4 kişi kullanıyoruz 2 bina arası kablolar var hali ile camdan bi baktım telekomun aracı adamlar ıcerden baykuş gibi saga sola bakıyolar dedım bunlar galıba kabloları kescekler fırladım balkona geldi adamlar neyse gordu kabloları bi cama 3 kablo giriyo anladı adamlar benı balkondanda gıdıyo dedi bana o kabloları cıkartın yasak ceza keserız dedim neden yasak neymiş her ev bi tane kullancakmış :) dedim biz oyun oynuyoruz landan neti kullanmıyoruz istersen dokun kablolara olacakları gör dedim gidiş o gidiş çogu şey .
Hacım alnından öpüyorum ya :)).
-
özellikle müzik konusunda böyle bir olay olduğu doğru ancak sadece tehdit edip 380 lira istiyorlar dava açsalar bile kazanmalarına imkan yok çünkü sadece kendileri iddia ediyorlar dosyayı indirdiğini. Ayrıca daha 15 gbyi tespit edemeyen ttnet paket loglaması yapmıyor.