folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İnternette Torrent Ten Film İndirenler Yandı

İnternette Torrent Ten Film İndirenler Yandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Dikkat-Download-Yapip-380-Tl-Ceza-Yemeyin-130533/

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/Forum-Dikkat-Download-Yapip-380-Tl-Ceza-Yemeyin-130533/

-----------------------------

Abi sen ne düşünüyorsun bu konuda sağlam dh cisin fikrini alalım :).

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

bi kere de yakalandı haberi duyalım.millet bıraksın bu işleri faceye yönelsin diye yapıyorlar bunları : p

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertsezgen
    mertsezgen's avatar
    Erkek

Amerikada çıkan güzel gerekli bir şeyin yeni bir teknolojinin türkiyeye bazen 1 yıl kadar geç bir sürede geldiğini düşünürsek , davaydı cezaydı takipdi gibi olayların gelmesi bence bi 10 15 yıl sürer o zamana kadar da ne teknolojiler çıkar zaten onlar bizi bulana kadar ben film arşivi yaparım :D:D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

torrent te sik gibi ip miz belli . ip lerin gizlendiği daha sağlam bir torrent uygulaması yapılamaz mı . hotfile a rapid e de güvenemiyoruz onlar da log saklamak zorundaymış . hatta şu hurt locker filminin yapımcıları bu sitelerden indirenlerin ip leri istemişlerdi onlara da dava açacaklardı. hotfile dan indiriyorum bana kimse dokunamaz diye bişey yok yani.

ki şimdi gelen o kağıtlardaki indirme tarihi ta 2010 senesi başlangıcı . 1 yıl sonra geliyor o evraklar yasadışı download yaptınız diye .

yarın evimize gelmeyeceğini hiçbirimiz bilemöeyiz yani.

download ın geleceği kesinlikle torrent . ama bu ip olayına çözüm bulunmuş torrent . kullanıcılarına kesin gizlilik sunan torrent

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

yazdırdım bu haberi :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Bir insanın yaptığını diğer bir insan bozar..Şifreli dosyaları nasıl bilecekler..Mesela ben film indirdim ismini alakasız bişi yaptım üstelik şifreledim..Bunu şu anki sistemlerle ispat etmeleri zor..Ama bir konuya dikkat çekmemiz lazım ipv6 ip sistemine tamamen geçiş yapılıyormuş..Bu sistemde her paketin takip edilebildiğini okumuştum.  

Syntax error..
Toplam Hit: 10814 Toplam Mesaj: 38