İnternetten Beyaz Eşya Almak Güvenli Mi?
-
Gençler buzdolabım bozulduğu için bakınıyorum..
motoru yanmış diye tahmin ediyorum. gerçi tamircisi de
sormadım ama..
İnternete N11 gibi yerlerde biraz daha ucuz olur tahmin
ediyorum.. İnterneten beyaz eşya buzdolabı alımı
güvenli olur mu? Düşünceleriniz tecrübelerinize ihtiyacım var..
Şimdiden teşekkürler..
-
Aldım daha önce
-
evin %90'ını amazon ve hb'den dizdim.
en çok dikkat ettiğim şey satıcıydı. hb'den bir tek hb'nin kendisinin sattığı ürünleri aldım.
hatta ben aldıktan sonra fiyatı düştü ticket açıp hediye çeki tanımlattım o çeklerle ütüde bedavaya geldi :D (3.5k olmuş bi ütü abv)
yorumları okuyup doğru ürünü bulduğunda bence tr'de hala alınabilir internetten :D
-
Hepsiburada satıcısından yakın zamanda aldım, hasarlı geldi iade yaptım.Stokda kalmadı tekrar alamadım.N11 HBdeki satıcılar genelde İstanbul içi gönderiyor.Bölgene gönderiliyorsa alınır.Bosch satıcıların çoğu direk fabrikadan gönderiyor.
-
Satıcıyı araştırarak almak önemli. 7 ay önce n11'den çamaşır kurutma makinesi aldım, bir sıkıntı yaşamadım.
-
Ben hb den aldımv e kendisi satıyordu, beyazeşyalarım oradan geldi, hiç bir sorun olmadı normal bayiden almaktan hiç bir farklı yok, satın alıyorsun seni arayıp getiriyoruz diyorlar koyuyorlar paketli bekliyor sonra üstündeki numarayı arıyorsun ve sorumlu teknik servis gelip kurup gidiyorlar, tek sıkıntı kargo eve gelmeden adamları arayıp randevu alamıyorsun kargo gelince aradığında da en erken 2-3 gün sonra geliyorlar İstanbulda
-
yetkili servis garantiliyse sorun olmaz. zaten ürün eve geldiğinde kargo kutusunu eve çağıracağınız servis elemanları açıyor, herhangi bir arıza, kırık vs durumu olursa tutanak tutuyorlar.
daha önce bosch çamaşır makinesini n11 den almıştım, bosch bulaşık makinesini de mediamarkt dan aldım, ikisinde de bosch servisi geldi, kurulumu yaptı, yıllardır sorunsuz kullanıyorum.
-
hepsiburada'dan hem kendime hem ablama aynı kurutucuyu aldım arçelik marka.
bir tanesi istanbul'dan tekirdağ'a geldi, bir tanesi Diyarbakır'dan kırklareli'ye geldi.
servis ablamınkini kurmaya geldiğinde abla bunun tamburundan ses geliyor kayıt açacağız demişler. 3 güne yeni makineyle değiştirdiler.
servis varsa işin içinde sorun olmuyor
-
Alınır hocam, hatta mağazadan beyaz eşya alınmaz bana sorarsan.
Aynı makinaya 5K fazla niye vereyim ki.
Mağaza fiyatı 37K olan buz dolabını, eft indirimi ile birlikte 31K'ya almıştım geçen sene.
Şu an kullanıyorum.
-
tek sorun ambar ile geliyor ambar lar kata teslimat yapmazlar bu tip durumdada evden eveci arayıp yük asansörü ile çıkarabilirsin, bende full internet den aldım hatta ek pazarlık yaptım abar geldi indirdim firma arayıp pazarlık ile 1200 tlye tüm beyaz eşyaları kata çıkarttım asansör ile
-
Hepsiburada gibi bir satış kanalından da aldım, jebinde.com gibi özel bir siteden de aldım. sorunsuz. özellikle buzdolanı aldığım dönemde esnaf ile jebinde.com arasında 15 bin liraya yakın fark vardı.
mugen tarafından 03/Tem/25 16:10 tarihinde düzenlenmiştir