İnternetten Beyaz Eşya Almak Güvenli Mi?
-
samsungun sitesinden almıştık ablama. doğum günü için bi hediye çeki tanımlamışlardı mağazalardan ve diğer sitelerden ucuza geliyodu yine ankarada kendi mağazalarından birisinden yollamışlardı bir sıkıntı çıkmamıştı.
-
9 Yıl önce Buzdolabı, Çamaşır ve Bulaşık Makinesini GG' dan
3 Yıl önce de Kurutma Makinesini HB' da dan almıştım.
4. Kat' a evin içine kadar teslimat ile teslim etmişlerdi. Ne kargoda ne de ürünlerde herhangi bir sorun yaşamadım. Saydıklarımın hepsi Profilo marka fakat satıcılar farklı ve garanti yüzü görmeden tıkır tıkır çalışıyor her şey.
BaD_BoYs tarafından 03/Tem/25 17:03 tarihinde düzenlenmiştir -
ben geri kafalı boomer olarak beyaz eşyayı görmeden almam.
bi de mağazadan alırsan bir sürü indirim yaptırabiliyorsun adama, pazarlık imkanın oluyor.
internette 56k olan arıtmayı, 42k'ya aldım mesela dükkana gidip. -
kelebeksim bunu yazdı
ben geri kafalı boomer olarak beyaz eşyayı görmeden almam.
bi de mağazadan alırsan bir sürü indirim yaptırabiliyorsun adama, pazarlık imkanın oluyor.
internette 56k olan arıtmayı, 42k'ya aldım mesela dükkana gidip.Ne aritmasi bu hocam
-
ltcelik bunu yazdı
Gençler buzdolabım bozulduğu için bakınıyorum..
motoru yanmış diye tahmin ediyorum. gerçi tamircisi de
sormadım ama..
İnternete N11 gibi yerlerde biraz daha ucuz olur tahmin
ediyorum.. İnterneten beyaz eşya buzdolabı alımı
güvenli olur mu? Düşünceleriniz tecrübelerinize ihtiyacım var..
Şimdiden teşekkürler..
Hocam ben aldım servis kendisi getirdi kurdu. Arızalı olursa gönderiyorsun çok sıkıntı değil sadece n11 de teslimatı üzerinden 1 gün geçince onay veriyor onun harici hemen hemen en ucuzu n11 suan
-
problem olacağını zannetmiyorum 2 sene önce bulaşık makinesi aldım sonra deterjan kapağı bozuldu servis geldi tamir etti
geçenlerde de hb çamaşır makinesi aldım önce lojistik firması getirdi kırsalda olmama ragmen. sonrada servis geldi kurulum yaptı. problem olmadı
pazaryerlerinden alışveriş yaparken satıcının güvenilir olmasına dikkat edin. geri kalan süreç zaten mağadan almak ile aynı.
parayı veriyorsun
faturanı alıyorsun
önce lojistik firması getiriyor.
sonra servis kuruyor.
satıcı firmanın kensidisi ise getiren ekip ile kurulum yapan ekip aynı oluyor
-
alınır tabi, satıcıya dikkat ederek her şey alınır.
evin mobilyaları hariç internetten almadığım bi şey yok sanırım :D -
10 gün önce hb den arçelik klima aldım klima hiç bana gelmeden teknik servise gitti aradıalr randeu verdiler gelip kurdular.
-
Amazondan al kingim, eskiden o yoktu şimdi var.
Full Güvenilir
-
nereodi bunu yazdı
tek sorun ambar ile geliyor ambar lar kata teslimat yapmazlar bu tip durumdada evden eveci arayıp yük asansörü ile çıkarabilirsin, bende full internet den aldım hatta ek pazarlık yaptım abar geldi indirdim firma arayıp pazarlık ile 1200 tlye tüm beyaz eşyaları kata çıkarttım asansör ile
alırken bazı sitelerde sanki daire kapısına kadar teslim diyordu. o da değişti galiba son birkaç yılda