İnternetten Büyük Bir Aşk Olacağına İnanırmısınız?
-
Valla kiz arkadasimi yaklasik 1.5 yildir gormedim sadece mail ve msn konusmasiyla bi de arada bi ariyorum ama ii gidiyo :)
Da hic gormedigin bi kiza asik olmak sacma bisi
-
MeRvEeE bunu yazdı:
yüzünü bile görmediğim ]gülüşünü [
demıssın ????? -
öle mi demişim tuh ağzımdan kaçırdım nası yakaladın :D büyük çelişki :))
yau sesini gülüşünü demişim sırıtmasını değil akıllım :b gülünce ses çıkar dimi :)
-
TaNKaY bunu yazdı:
slm dostlarım..biliyorum hack sitesini love sitesine dönüştürdük ama fena da olmuyo arada bi işe yarıyo stres felan atıyoruz..neyse konuya geçelim ;
Ben avcılarda oturuyorum..2 ay önce k.çekmeceden bi kızla tanıştım nette..sonra msnler felan alındı
daha sonra hergün hergün muhabbetler derken biz birbirimize aşık olduk şu an ben onun üstüne dünyada kız görmüyorum oda benim..ama bazen karamsar kalıyorum sonuçta netten bi aşk bana saçma gibi gelsede kabullenmek istiyorum bunu çünkü onu çok seviyorum..Ona deli gibi aşığım..sen bitanesin DUYGU...
tankay bende avcılarda oturuyorum ama avcılarında küçükçekmecenin de karısına da kızınada guven olmaz dostum ama gonusl işi senın ısın sana bol şanslar
-
Benim saf kardeşim Deli kardeşim akıllı Pireden Küçük olan kardeşim bak canım sanal aşk diye bişi yoktur nahhhhhhhhhh BUraya Yazdım .
bende senin gibi aşık oldugumu zannettim daha sonra mail - msn - sms gibi şeylere gdöndü sonuç ne oldu
ne oldu söylesene
bir hiç sıfır - kız kürt çıktı üstüne kaşar çıktı ben napam msn den Aşk olmas olmas kardşim nah buraya yazdım...
-
tabiki hayır ...
-
olur olur.
-
bundan 5 yil once msn yahoo ortalikta yokkken bi icq vardi ondan bi hatuna asik olmustum hatun da almanya daydi vesselam bunu antalya ya getirttim sonunda aramizda 6 ay delidolu gecti ama ask denilen olayi ilk orda sanal olarak yasamistim.sonrami oda arsive gitti.saygim var eywallah ilk sanal askimdi nede olsa...yasandi bitti saygisizca....
-
manyamışsınız a.q. o zaman netten evlenin çocuk yapın la olmaz mı???
-
aşk o kadar basit bişey değil sanaldan aşık olunmaz hoşlanırsın en fazla