İnternetten Düşme
-
Hocam bilgisayar cs oynarken veya nette gezerken bir anda düşüyor
ağı bağdaştırıcısını devre dişi bırakarak sonra tekrar etkinleştirince nete giriyor 15 20 dk bir bunu yapior
Ağ Kartı Taktım Olmadı
-
Bilen yokmu :(
-
Modemin isiklarinda bir degisme oluyormu ?
-
aynen modem ışıklarında falan gidip gelme oluyor mu yani DSL hatıın düşüyor mu düşmüyor mu ? düşüyorsa hattını hizmet sağlayıcısından bi kontrol ettir gerekirse port değişimi talep et ama eğer düşmüyorsa wireless driverlarını kaldırıp tekrar kur yada güncellemesi varsa güncellemesini yap. Ayrıca modem firmware güncellemen varsa onlarıda dene sonra sonucu bildir ona göre başka yollar deneyelim...
-
hocam internet cafede bir tek o masada oluyor Online cs yaptığında problem yok ağ içi bağlantıda var.
-
hocalar aynı sorun bende var sürekli kopup kopup geliyor.
bağlantıyı kes diyorum sonra bağlan diyorum hemen geri geliyor internet..
soru n nedir ?
-
LethaLImpacT bunu yazdı
hocalar aynı sorun bende var sürekli kopup kopup geliyor.
bağlantıyı kes diyorum sonra bağlan diyorum hemen geri geliyor internet..
soru n nedir ?
aynen bende
-
Geçen gün bir dosya indirme istedim. 290 mb lık bir dosya. O sunucudan dosyayı çekmeye başlıyorum. 46 mb oluca duruyor. Ağ bağlantısı sadece internet oluyor. Modem yanımda benim masada. Aynı modeme başka pc de bağlı. Onda internet var bende yok. Modemi kapadım açtım düzeldi. Aynı dosyayı aynı sunucudan ne zaman indirmeye kalksam en fazla 51 mb ı gördüm. Başka bişey indirince sorun yok. Bugün yine deniyeceğim bakalım. bendede söle bi sorun var.
-
Kablosuz değilse ağ bağdaştırıcılarını silip yeniden yükleyin. Düzelmezse tek çözüm windows'u yeniden yüklemek.
-
arada bir swich kullaniyorsan onu degistirmeni tavsiye edebilirim, yani o bilgisayardaki kablo bir swich e gidiyor o swichde ana swich e bagli ise bilgisayarin bagli oldugu swich i degistirip dene,
ama kafede ayni swich deki hicbir bilgisayarda sorun yok sadece bir bilgisayada bu sorun var ise, o bilgisayarda yuklu ise antivirus ve firewall u kontrol et kapatip veya ayarlarini dusurup dene,
kablo yu kontrol et musteri yanlislikla ayagini veya elini falan mi carpiyor,
driver guncellemesi yap
ilginc bir sorunmus
internet kopmalari voltaj dan yapar, splitter arizalidir yapar, modem arizaya gecmistir yapar bir cok sebebi vardir
-
madem konusu acılmıs bende bahsedeyim biraz farklı benimki.
yaklasık 2 yıldır superonline fiber kullanıyorum, arada bir gunde 1 2 defa internet gelmiyor bilgisayara, üzerinde ilk orginal win7 varkende yapıyordu aynısı, onun üzerine ne formatlar yedi hala aynı. 2 şekilde kopma oluyor birincisi bilgisayar benim agımda dahil cevredeki hiç bir agı gormuyor, diğeri de sadece benim ağımı gormuyor diger agları goruyor, sorun pcyi resetleyince duzeliyor. neyden kaynaklı olabilir? donanımsal muhtemelen ama garantisi bi bitmeden ( emin değilim bitmişte olabilir) servise mi gondersem acaba?