İnternetten "En Ucuz" Kitabı Nereden Alabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Başlıkta da söylediğim gibi hangi siteyi tavsiye edersiniz. Karşılaştırma sitelerinden pek sonuç alamadım. Daha önce alışveriş yaptığım kitapkurdu vardı ama bugün bi site keşfettim, bazı kitaplarda  (C ve c++ Deitel) 10 tl gibi bi fark olunca

bu benim yeni bulduğum site

Etiket fiyatı:45.08 + %8 KDV = 49 TL
    Kültür TV fiyatı 31.85 TL

Havale ödeme fiyatı 29.40 TL

bu da kitap kurdu fiyatı

Liste Fiyatı: 49,00  TL.

Kitapyurdu Fiyatı: 41,41 TL.
    Tedarik süresi yaklaşık 3 günKazanacağınız puan: 82

Şuana kadar karşılaştığım en uygun site bu..

http://www.kulturtv.com.tr/

eğer varsa daha uygunu paylaşırlarsa sevinirim. Çünkü baya bi kitap alan biriyim. Benim için iyi olur

Teşekkürler

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Ben istediğim tüm kitapları kitapyurdu.com dan alıyorum,gayet memnunum..

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    blank_page

Valla bende bugünlerde bi sorun var :)

Kitapyurdu yazacağıma kitap kurdu yazmışım :):)

Hoca o yukarıdaki yüksek olan fiyat kitapyurdunun fiyatı :)

Bende daha önce ordan alıyordum ama bu siteyi gördüm..Ve baya bi alış veriş yapan da var, sağlam siteye benziyor ve en önemlisi ucuz

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Ben her turlu alişwerişimi hizlial.com dan yapıyorum kitaplarda fend değil ama netkitap.com a da bak indirimler falan takip ediyorum ben :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    hizlial da istediğim kitapları bulamadım :) netkitap eski bi kitabı 1 tl flan daha ucuz.ama yeni kitaplar daha pahalı.Zaten çoğu kitap için tükendi diyor :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

bak mesela hoca netkitap ve kulturtv yi bi kitapda karşılaştırdım

C# Programlama Dili ve Yazılım Tasarımı 2. Cilt
    İleri Düzey Programlama
    Ahmet Kaymaz

Papatya Yayıncılık / Bilimsel ve Teknik Kitaplar Dizisi

Etiket: 24,00 TL
    NetKitap Ederi:22,80 TL

**

Etiket fiyatı : 22.08 + %8 KDV = 24 TL
    Kültür TV fiyatı 15.60 TL
    Havale ödeme fiyatı 14.40 TL

Farko görebildin mi :) Bu kitapçılarda iyi para kazanıyorlar valla :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    ben genelde gittigidiyor dan düşürüyorum kitapları.. çok daha hesaplı oluyor.. bu aralar iyice bağlımlılık yaptı ona buna teklif vermekten kendimi alamıyorum la.

Yakarız Bu Gezegeni...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    38 tane kitabı kargo hariç toplam 8 tl ye aldım :) elektronikle ilgili çok süper kitaplardı :) Ama her zaman oradan düşmüyor hoca.. ve dediğin gibi hastalık hoca :) süre bitiminin sonları heyecanlı oluyor. Matematiğe döküyorum işi :) tahmin ediyorum en yüksek fiyatı flan :) son saniyleerde çakıyorum :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    hoca sürekli takip etmek gerekiyor haliylen.. yoksa sabreden dermiş olayı oluyor.. :)

Yakarız Bu Gezegeni...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    Öyle hoca.. Ama o kadar vaktim yok benim :) Yerime adam falan bulsam 24 saat takip edecek nerede nevar :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

abü işini bilene gittigidiyor buyuk nimet. babam 15 saatini gittigidiyor'da geçriyo artık :| Ben de 310 liralık saati 1 liraya aldıktan sonra hastası oldum.. Büyük pazarlamacılar 100 ürün koyup 2 sini asgarisiz listeliyo cilve yapıyo.. o iki ürünü tkaip edip kimseyi uyandırmadan almak mümkün oluyo. Bunun dışında normal satışlarda da çok ucuza gelen ürünler var. Takip önemli tabi :)

Kitap deyicne de kitapyurdu'ndan şaşmam :D

Toplam Hit: 6513 Toplam Mesaj: 22