İnternetten "En Ucuz" Kitabı Nereden Alabilirim?
-
Başlıkta da söylediğim gibi hangi siteyi tavsiye edersiniz. Karşılaştırma sitelerinden pek sonuç alamadım. Daha önce alışveriş yaptığım kitapkurdu vardı ama bugün bi site keşfettim, bazı kitaplarda (C ve c++ Deitel) 10 tl gibi bi fark olunca
bu benim yeni bulduğum site
Etiket fiyatı : 45.08 + %8 KDV = 49 TL Kültür TV fiyatı 31.85 TL Havale ödeme fiyatı 29.40 TL
bu da kitap kurdu fiyatı
Liste Fiyatı: 49,00 TL.
Kitapyurdu Fiyatı: 41,41 TL. Tedarik süresi yaklaşık 3 gün Kazanacağınız puan: 82 Şuana kadar karşılaştığım en uygun site bu..
eğer varsa daha uygunu paylaşırlarsa sevinirim. Çünkü baya bi kitap alan biriyim. Benim için iyi olur
Teşekkürler
-
Ben istediğim tüm kitapları kitapyurdu.com dan alıyorum,gayet memnunum..
-
blank_page
Valla bende bugünlerde bi sorun var :)
Kitapyurdu yazacağıma kitap kurdu yazmışım :):)
Hoca o yukarıdaki yüksek olan fiyat kitapyurdunun fiyatı :)
Bende daha önce ordan alıyordum ama bu siteyi gördüm..Ve baya bi alış veriş yapan da var, sağlam siteye benziyor ve en önemlisi ucuz
-
Ben her turlu alişwerişimi hizlial.com dan yapıyorum kitaplarda fend değil ama netkitap.com a da bak indirimler falan takip ediyorum ben :)
-
hizlial da istediğim kitapları bulamadım :) netkitap eski bi kitabı 1 tl flan daha ucuz.ama yeni kitaplar daha pahalı.Zaten çoğu kitap için tükendi diyor :)
-
bak mesela hoca netkitap ve kulturtv yi bi kitapda karşılaştırdım
C# Programlama Dili ve Yazılım Tasarımı 2. Cilt
İleri Düzey Programlama
Ahmet Kaymaz
Papatya Yayıncılık / Bilimsel ve Teknik Kitaplar DizisiEtiket: 24,00 TL NetKitap Ederi: 22,80 TL **
Etiket fiyatı : 22.08 + %8 KDV = 24 TL Kültür TV fiyatı 15.60 TL Havale ödeme fiyatı 14.40 TL Farko görebildin mi :) Bu kitapçılarda iyi para kazanıyorlar valla :)
-
ben genelde gittigidiyor dan düşürüyorum kitapları.. çok daha hesaplı oluyor.. bu aralar iyice bağlımlılık yaptı ona buna teklif vermekten kendimi alamıyorum la.
-
38 tane kitabı kargo hariç toplam 8 tl ye aldım :) elektronikle ilgili çok süper kitaplardı :) Ama her zaman oradan düşmüyor hoca.. ve dediğin gibi hastalık hoca :) süre bitiminin sonları heyecanlı oluyor. Matematiğe döküyorum işi :) tahmin ediyorum en yüksek fiyatı flan :) son saniyleerde çakıyorum :)
-
hoca sürekli takip etmek gerekiyor haliylen.. yoksa sabreden dermiş olayı oluyor.. :)
-
Öyle hoca.. Ama o kadar vaktim yok benim :) Yerime adam falan bulsam 24 saat takip edecek nerede nevar :)
-
abü işini bilene gittigidiyor buyuk nimet. babam 15 saatini gittigidiyor'da geçriyo artık :| Ben de 310 liralık saati 1 liraya aldıktan sonra hastası oldum.. Büyük pazarlamacılar 100 ürün koyup 2 sini asgarisiz listeliyo cilve yapıyo.. o iki ürünü tkaip edip kimseyi uyandırmadan almak mümkün oluyo. Bunun dışında normal satışlarda da çok ucuza gelen ürünler var. Takip önemli tabi :)
Kitap deyicne de kitapyurdu'ndan şaşmam :D