İnternetten "En Ucuz" Kitabı Nereden Alabilirim?
-
Kitapların tedarik edilmesi bakımından kitapyurdu.com daha iyidir.Kültürtv kurulalı 2 sene olmamıştır; ama piyasaya çok sıkı indirimlerle girdiler ve hâlâ uygun fiyatta satıyorlar.Kültürtv den almanı tavsiye ederim.Ürünlerin tedarik edilirken kitapyurdu'na oranla gecikmeli gelebilir.Çünkü altyapısı henüz oturmamış ve ilgiden dolayı yetişemiyorlar.Acelen yoksa biraz bekle ama ucuza al.Dönem dönem kampanyaları oluyor takip et.
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------abü işini bilene gittigidiyor buyuk nimet. babam 15 saatini gittigidiyor'da geçriyo artık :| Ben de 310 liralık saati 1 liraya aldıktan sonra hastası oldum.. Büyük pazarlamacılar 100 ürün koyup 2 sini asgarisiz listeliyo cilve yapıyo.. o iki ürünü tkaip edip kimseyi uyandırmadan almak mümkün oluyo. Bunun dışında normal satışlarda da çok ucuza gelen ürünler var. Takip önemli tabi :)
Kitap deyicne de kitapyurdu'ndan şaşmam :D
-----------------------------konuyu dağıtmak gibi olmasında gg den ikinci el telefon alsam bi sorun olur mu? Telefonda herhangi bi arıza olduğunda gg de geri gönderme gibi bi durum da yok sanırsam?
-
@alp, vaktim olsa gittigidiyoru takip ederim ama zamnım pek yok :) babana görmetler.. bu arada saatin de hayırlı olsun:)
@boraks, bu site sağlam mı bilmiyorum. Ama 4-5 tane kapsamlı yazılım kitabı almayı düşünüyorum. 100 ü geçer diye düşünüyorum fiyat. Bi yandan risk almak istemiyorum ama aynı ürünü başka siteden aldım mı 50 tl ye kadar fark eder :)
edit
@sirpence,
güzel bir sistem kurmuşlar, gittigidiyorda okuyabilrisin o sistemi. ürün aldığın gibi yoksa belli bi süre içinde tekrar yollayabiliyorsun. Paran direk olarak satıcıya geçmiyor. Paran havuza aktarılıyor ama bankadan çekilmiyor. Eğer üründe bi yamuk varsa ürünü gönderdiğinde parana dokunmuyorlar. Ürünü beğenirsen onay verdiğinde paran hesaptan düşüyor..
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
alp bunu yazdı:
-----------------------------abü işini bilene gittigidiyor buyuk nimet. babam 15 saatini gittigidiyor'da geçriyo artık :| Ben de 310 liralık saati 1 liraya aldıktan sonra hastası oldum.. Büyük pazarlamacılar 100 ürün koyup 2 sini asgarisiz listeliyo cilve yapıyo.. o iki ürünü tkaip edip kimseyi uyandırmadan almak mümkün oluyo. Bunun dışında normal satışlarda da çok ucuza gelen ürünler var. Takip önemli tabi :)
Kitap deyicne de kitapyurdu'ndan şaşmam :D
-----------------------------konuyu dağıtmak gibi olmasında gg den ikinci el telefon alsam bi sorun olur mu? Telefonda herhangi bi arıza olduğunda gg de geri gönderme gibi bi durum da yok sanırsam?
legion'ın da dediği gibi. Güvenli alışveriş diye bir sistemleri var. Ürünü al -> dene -> memnun kal -> ödeme yapmayı onayla -> paran satıcıya geçsin..senden parayı çekip gg havuzuna atıyolar, alan ve veren ikisi birden memnunsa para satıcıya geçiyo. sen onaylamadan paranı satıcıya vermezler.. ürünü alıp belli bi süre içinde onaylamazsan ya da şikayet başvurusu yapmazsan satıcıyı mağdur etmemek için paranı verirler ama. Abü kullandıkça ısınırsın, endişelerin kaybolur öyle söyliim..
Ben ikinci el bir şey almadım ama her türlü şey aldım. tişörtünden boxer'ına kadar :D bi sorun olmadı.. tabi açıklamaları iyi oku, zamanın bolsa satıcıyla iletişime de geçebilirsin..legion saolasın :)
-
hoca yoksa sen gittigidiyor a mı çalışıyon :)
-
sağoun hocalar. bayramdan sonra biraz bakınalım gg e :)
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------Dostum ben kültürtv'den 150 tl yi aşan siparişler verdim.Arkadaşımın verdiği siparişler de 200 tl'yi bulmuştur.Güvenebilirsin.Dediğim gibi tek sıkıntısı tedarik aşamasında.sağlıcakla.
-
kitapyurdu.com
-
boraks teşekkürler, alış verişimi yapacağım. Pazar günü yolculuk var benim,olmazsa gittiğim yerden yaparım..
Teşekkürler,
ulas, yazın için teşekkürler ama konudaki mesajları okuyup yazsaydın daha iyi olurdu
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Ben istediğim tüm kitapları kitapyurdu.com dan alıyorum,gayet memnunum..
aynen