Internetten Para Kazanın Gerçekten. Autoclicker İle Hiç Uğraşmadan
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
mugato bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
-----------------------------
hala inanıyormusunuz bunlara, ilginc dogrusu. adam senin uzerinden essek yukuyle para kaldırıyor sende para kazanacam umuduyla babayı alıyorsun.
-----------------------------,hehehehehehe
sen de kazan elinden mi alıyo referral den üye olunca.
-----------------------------hayır yanlıs anladın parayı refere eden kaldırmıyor. soz meclisten dısarı, enayilere reklam tıklatan site sahibi kaldırıyor.
-----------------------------he orası doğru tabi. her zaman kumarı oynatan kazanır. bu da onun gibi.
-
Yanlış anlamayın da, benim bildiğim böyle konular açmak yasaktı bu sitede :) Hayır benim konum silindi oradan biliyorum :)
-
Bux.to_Autoclicker.exe
Antivirüs
Son Güncelleþtirme Sonuç AhnLab-V3 - - - AntiVir - - - Authentium - - - Avast - - - AVG - - - BitDefender - - - CAT-QuickHeal - - - ClamAV - - - DrWeb - - - eSafe - - suspicious Trojan/Worm eTrust-Vet - - - Ewido - - - FileAdvisor - - - Fortinet - - - F-Prot - - - F-Secure - - - Ikarus - - Trojan-Dropper.Logsnif.A Kaspersky - - - McAfee - - - Microsoft - - TrojanDropper:Win32/SpamThru NOD32v2 - - - Norman - - - Panda - - - Prevx1 - - Generic.Malware Rising - - - Sophos - - - Sunbelt - - - Symantec - - - TheHacker - - - VBA32 - - MalwareScope.Trojan-Spy.BZub.2 VirusBuster - - - Webwasher-Gateway - - -
Toplam Hit: 3199 Toplam Mesaj: 14