İnternetten Ücretsiz Telefon Görüşmesi
-
arkadaşlar inndir.com da gezinirken 12 voip diye bir programa rastladım tamamen ücretsiz telefon görüşmesi yapın diyo indirdim ve aradım sağı solu hakikaten arıyor ve konuşuyorsunuz ama ücretsizmiş öyle yazıyo da ben yine de kuşkulandım siz bi yorum yapın nedir ne değildir öğrenelim
aha da link
http://www.inndir.com/program.php?id=40060
-
oo kadar çook verildki söylesem dudağın uçuklar
-
la o kadar çok verdilerki şimdi 3059489734783261326123 tane çocuuuu olmuştur kaltaın:D
-
konuyu saptırma yunus kardeşim ayıp :D
-
neymiş bu ceptelefonu da arayabiliyoz mu?? accayip sapıklık yapılır öyle bişi warsa... bi anlatın nasıl oluyo??
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------
neymiş bu ceptelefonu da arayabiliyoz mu?? accayip sapıklık yapılır öyle bişi warsa... bi anlatın nasıl oluyo??
-----------------------------Sapikligin dozunu kaciracak olursan kapinda polisi bulursun.
-
zamanında domain için yurt dışı ile görüşmek için 10$ lık kontur almıştı holy...
Ben hala arıom sağı solu :) genecen canada ile 36 dakika görüştüm, 30 cent yazdı...
Sudan ucuz...
-
bunun ev faturasına yansımadığına emin olmak istiyorum da ben de ona göre kullanacam çünkü biz tel ile çok konuşuyoruz işimiz gereği bu yüzden bu işte bir bit yeniği yok değil mi arkadaşlar ?
-
yaa millet bunda 1 dakikalık 10 arama bedava dio deneme amaçlıymış.. peki ben arama yerine sms atsamda yine bedavaya gelirmi acepp
-
125567548 kere verildi
-
Kredi kartinla akredite ol nerden konusacaksan konus.cunku artik butun sistemler bilgisayar tabanli.Skypee,12voip,msn mesenger yahoo mesenger vs ornekler.nereyi istersen uzayi ara onemli degil bi yerden senide icine alabiliyo sistemler.