İnternetten Ücretsiz Telefon Görüşmesi
-
arkadaşlar bi site buldum günlük belli bir limit ile ücretsiz görüşme imkanı sunuyor fakat günlük limiti aşınca hata veriyo ben de IP değiştirerek denedim yine aynı hatayı verdi daha önce arkadaşla bi iki defa görüştüm üçüncüyü arayamadım sizce ? bunun bi yolu varmı Ip değiştirince olmadı da tarihi de değiştirdim olmadı başka yolu ?
-
sitenin adı nedir bizde faydalanalım :|
-
http://evaphone.com/ hacılar bi çözüm üretin şunun limit olayına sömürün günlük 5 dakika dünyanın her yerine ücretsiz D:
-
bende aradım ev numarası çalıyo ama görüşme olmadı nasıl görüşecez peki bide cebi arayabiliyormuyuz
-
sabit numaralarda sadece ses geliyor görüntü için görüntülü telefon gerekiyor .... cep telefonlarını aramıyor....sesi flan gayet güzel :D
ama benim daha bitmedi hala konuşuyorumm...:D
-
cep telefonuda oluyor haaa.. call dedikten sonra ortada reklam çıkıyor ona bi kere tık sonra bekle.. açıyorsun fakat 23 saniye gibi kesiyor konuşmayı
-
ya hacılar voipraider.com adresinden programı indirin üye olun 10 dolarlık kredi alın sonra 3 ay boyunca haftada 300 dakika bedava konuşun bu kadar basit.
-
bence voipwise yi kullanın hem kaliteli hem ses net sadece 3 ayda bir paypal aracılığıyla 10 euro ödüyorum aylık 5000 dakikayla kadat türkiyedeki tüm sabit hatları ücretsiz arıyorum neredeyse 5 aydır da kullanıyorum
-
Hakikati var yahu hayret bişey. Çalışıyo valla bu. :))
-
ya benim bilgisayardan ses gitmiyo onu nasıl ayarlıcaz
-
yaw vlla çalışıyoda snradan kaymasın bize...=)
Bide pc den konuşunca ses gitmiyo sizde de ölemi mikrofon taksam gidermi?!
Toplam Hit: 2463 Toplam Mesaj: 19